Cursus “Vervolg op Start to Run”

Door: Hans Hofstede

Op deze foto elf deelnemers aan de Start 2 Run-cursus van Dirk Beelen na afloop van de voorjaars-cursus. Sommigen zijn doorgegaan met hardlopen en lopen nu al afstanden van vijf of tien kilometer. Anderen doen het wat rustiger aan of zijn er helemaal mee gestopt. Voor al deze mensen en voor degenen die nooit een cursus bij Dirk hebben gevolgd maar toch verder willen met hardlopen, organiseert AV’23 binnenkort weer een vervolgcursus.
Vanaf zaterdag 26 oktober is er bij AV’23 weer een vervolgcursus van negen clinics met als doel vijf kilometer achter elkaar hardlopen.
We beginnen zaterdag 26 oktober om negen uur op onze baan aan de Radioweg 89. Anderhalf uur later zit het erop. De eerste training wordt nog door Dirk Beelen gegeven. Daarna neemt Emile Kuijvenhoven het van hem over. De laatste echte training is op zaterdag 21 december.
De cursus wordt op zondag 29 december afgesloten met de altijd rond oudjaar door AV’23 georganiseerde “Oliebollenloop” van tien of vijf kilometer. Samen met de trainer loop je in eigen tempo de 5 km route. Daarna oliebollen en glüwein in onze warme en gezellige kantine.
De inschrijfkosten zijn €70,=. Heb je al eerder bij AV’23 meegedaan met een Start to Run-cursus dan krijg je een korting van €12,50. Wel even aangeven wanneer dat was. Aanmelden kan tot op de dag van de eerste training via deze link.
Voor iedereen die zich voor deze vervolgcursus aanmeldt, ligt er bij de hardloopwinkel Run-Inn Linnaeuskade 5 een paar Falke hardloopsokken klaar. Je hoeft alleen maar je naam op te geven.