Kortingsactie Middenmeerclinics

door: Hans Hofstede

Voor onze trouwe klanten biedt AV’23 deze zomer een geweldige korting.

Heb je al eens eerder bij ons hardloopclinics gevolgd dan bieden we je nu een korting van € 15,= op het pakket van tien trainingen en deelname aan de 10 km Middenmeerloop (reguliere prijs: € 90,=).

De clinics beginnen op maandag 20 augustus om 19.30 uur. Aanmelden kan tot op de dag van de eerste training via dit formulier.

De trainingen vinden plaats op en rond de professionele 400 meter atletiekbaan van AV’23 aan de Radioweg 89 in de Watergraafsmeer.

Het meeste effect haal je uit onze trainingen als je nu al tenminste vijf kilometer achter elkaar kunt hardlopen. Zoniet dan verwijzen we naar onze Start to Run-cursus die op zaterdag 8 september begint.

Of je na de clinics de tien kilometer binnen een uur kunt lopen of niet, dat maakt niet uit. Je gaat gewoon voor je persoonlijk record tijdens de loop op 28 oktober. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als tool om je beter over jezelf te voelen, staat voorop. Hopelijk inspireren de clinics je om ook na de clinics lekker te blijven hardlopen en misschien wel lid te worden van onze club.

reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *