trainingen

nieuws

nieuws algemeen: NK dag 3 en 4 - Estafettezilver als toetje
   (03-08-2015)

door Theo Danes

Op de laatste twee dagen van het Nederlands Kampioenschap was er voor AV'23-supporters minder te beleven. Toch werd er op zondag nog een zilveren medaille gewonnen door de 4x100-estafetteploeg. Elvis Afrifa, Bram Teunisse, Rutger Bien en Dennis Weijens liepen in een spannende race tegen drie andere teams naar de tweede plaats. 42,34s was bovendien maar twee tienden boven het clubrecord van de legendarische Chris Berger en consorten. Wie weet gaat dat record uit 1934 er nog eens aan door dit vlugge viertal. 

Wat gebeurde er verder nog? Zaterdagochtend wisten Sander Stok en Theo Danes zich niet te plaatsen voor de finale van het discuswerpen. Ze eindigden als 13e en 15e. Vooral voor Sander scheelde het niet veel: hij kwam slechts 24 centimeter tekort met zijn 42,50m. Theo's verste worp van een constante serie was 39,88m. Sjaak Hoogstraaten plaatste zich met 1:56,32s helaas niet voor de finale van de 800 meter. Het bereiken van de halve finale bleek voor Elvis Afrifa en Dennis Weijens het hoogst haalbare op de 200 meter. De 22,83s om 22,51s toonden dat de vermoeidheid wellicht wat was toegeslagen. Twee halvefinaleplaatsen is voor de sprinters evenwel een mooi resultaat van dit weekend. 

Op zondag was Mathilde Bakker de enige die individueel in actie kwam, op het hoogspringen. Ze kende geen ideale voorbereiding van dit kampioenschap en dat resulteerde in een moeizaam begin. Toch lukte het in de derde poging op 1,63m en 1,66m om mooie sprongen te laten zien en met die laatste hoogte werd Mathilde achtste.

Uitslagen NK 2015
Foto: Anna Goede

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: NK dag 2 - Zilver voor beste Sander ooit
   (01-08-2015)

door Theo Danes

De kogelslingerfinale van vrijdag was een hoogtepunt voor AV’23 door de gloedvolle aanwezigheid van Sander Stok en Jim van Oostrom. Beide mannen waren er op gebrand om beter te zijn dan ooit en dat lukte glansrijk. De kogel van Sander landde viermaal nagenoeg op de 60-meterlijn en tweemaal ruim daarboven. De 62,64m in een ultieme doch vergeefse laatste poging om Denzel Comenentia nog van de troon te stoten was meer dan een halve meter verder dan zijn clubrecord. Geen titelprolongatie dus, maar wel zilver met een gouden randje. Het is de zevende kogelslingermedaille voor Sander op een Nederlands kampioenschap. Ook Jim van Oostrom wierp sterk: 53,08m in de openingsworp betekende een dik persoonlijk record en in poging 3 leek daar zelfs nog twee meter bij te komen, maar vermoedelijk gooide toen een teen op de ringrand roet in het eten. Hij werd uiteindelijk vijfde.

Iris de Ruiter voelde zich ook goed thuis in de ring. Haar 39,39m bleek uiteindelijk zelfs goed voor de laatste acht, dus nog drie pogingen. Daarin wist ze met een SB van 40,70m nog een plaats op te schuiven: een knappe zevende plaats voor de B-juniore. In de 400-meterfinale was Tessa Strijp vooral op zoek naar een betere tijd dan van de dag ervoor. En die kreeg ze. Met haar achtste plaats in 56,57s was ze bijna een seconde sneller dan in de series.  

Voor Elvis Afrifa en Dennis Weijens  was het bereiken van de halve finale een mooi succes, maar dat ze daarin mochten opnemen tegen de één-na-snelste man ooit op de 100 meter was natuurlijk een extra cadeautje. Yohan Blake bleek zoals verwacht iets te snel voor de mannen, maar Dennis en Elvis weerden zich kranig: 11,15 en 11,16 bij -0,7m/s.

Twee uur daarvoor liepen de heren al de voorrondes van de 200 meter. Dennis liep een bewonderenswaardige 22,37s bij flinke tegenwind (-1,6) en plaatste zich zowaar voor zijn tweede halve finale van dit kampioenschap. Elvis vloog bijna uit de bocht in baan 1 en kwam tot 22,65s. Sylvester Tanoh bokste zich in dezelfde serie als Dennis naar een knappe 23,14s. Voor Rutger was de tegenwind (-2,3) na een sterke bocht meedogenloos: 23,27s. De optredende verzuring voelde hij nog in de verspringfinale die kort daarna startte. Vanwege pijn in de enkel hield Rutger het na twee pogingen van 6,10m voor gezien. De 200 meter van Rosa de Jong kende eveneens een pijlsnelle bocht, daarna leek ze iets te ver voorover te lopen om de knieën nog goed naar voren te krijgen: 26,84s was een halve seconde boven haar persoonlijk record.

Alle uitslagen NK 2015  
Foto's: Anna Goede

» Reageer (Reacties: 2)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: NK dag 1 - Daadkracht en dompertjes
   (30-07-2015)

door Theo Danes
De openingsdag van het NK was in de nieuwe vierdaagse opzet een dag van voorrondes en kwalificaties. Jim van Oostrom gaf voor AV'23 meteen het goede voorbeeld. Zijn 49,06m met de slingerkogel was voorbij de kwalificatie-eis (47,50m), dus hij kon zich opmaken voor de finale van morgen. Titelverdediger Sander Stok volgde in groep B zijn jonge metgezel, ook hij had maar één worp nodig: 57,28m. Voor Anna Goede verliep haar discuskwalificatie later minder fortuinlijk. Na een networp en een matige 33,89m volgde een worp rond de 40-metergrens, maar haar teen overschreed de rand van de ring en zo was haar NK pardoes voorbij. B-juniore Iris de Ruiter bleef koel bij haar eerste senioren-NK. 39,09m was de verste afstand met de kiloschijf en zij mag morgen terugkomen voor de finale.

Ondertussen liep Tessa Strijp ogenschijnlijk eenvoudig naar de tweede plaats in haar serie van de 400 meter, dus was ook haar finaleplaats verzekerd. 57,46s bleek niet de tijd waar ze op hoopte, maar morgen gaat Tessa er nogmaals vol voor natuurlijk. Voor Sjaak Hoogstraaten eindigde zijn deelname op de 1500 meter helaas in de series. Lang deed hij voorin de groep mee, maar de laatste driehonderd meter kwam de concurrentie één voor één voorbij en de tijd net onder de 4 minuten bleek helaas niet genoeg om als tijdsnelste door te gaan.

Bij de voorrondes van de 100 meter zorgde Dennis Weijens voor een memorabel moment. Hij liep al een paar keer onder de 11 seconde, maar steeds blies de wind te hard in de rug. Nu was de wind perfect (+2,0, precies toelaatbaar) en spoedde Dennis zich fenomenaal naar een tweede plaats in de serie: 10,97s! Het is erg lang geleden dat een man van AV’23 deze magische grens doorbrak. Zo lang zelfs, dat ik werkelijk geen idee heb wanneer het voor het laatst gebeurd is. We maken er een quizvraag van. Maar naast de  ontketende Dennis plaatste ook Elvis Afrifa zich voor de halve finale van morgen. Met 11,16s zette hij ex aequo met twee anderen de twaalfde tijd neer, maar op duizendsten bleek hij de snelste van de drie. Bram Teunisse liep niet de race die hij voor ogen had (11,83s) in dezelfde serie waarin Rutger Bien een behoorlijke 11,50s noteerde. Ook voor Rosa de Jong was de voorronde het eindstation. Ze doorbrak wel de 13-secondegrens met 12,98s, maar voor de halve finale bleek drie tienden sneller nodig te zijn.

Kort na de sprint revancheerde Rutger zich bij het verspringen door als elfde verrassend de finale te halen. Het algemene niveau in de kwalificatie was opmerkelijk laag, wellicht hadden de springers veel last van de wind. Daar wist Rutger met een zeer behoorlijke 6,46m mooi van te profiteren. Morgen dus vijf finalisten én twee halvefinalisten op het koningsnummer, een luisterrijke oogst van de eerste dag. 

Live uitslagen NK 2015

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: NK-voorbeschouwing
   (26-07-2015)

door Theo Danes

Sander Stok won vorig jaar goud op het kogelslingeren
Aanstaande donderdag begint het NK in het Olympisch stadion. Omdat er blijkbaar serieus geoefend moet worden voor het EK van volgend jaar is het programma dit jaar uitgesmeerd over vier dagen met heuse kwalificatierondes en ochtend- en avondsessies. Gelukkig doen er een hoop AV'23-atleten mee, zodat in bijna elke sessie wel een clubgenoot te bewonderen is. Hierbij een overzicht van de onderdelen met AV'23-ers, zodat je goed weet wanneer je spandoeken klaar moeten zijn:

Donderdag 30 juli 
13:00u M kogelslingeren QA:  Jim van Oostrom komt in actie bij de kwalificatie van het kogelslingeren. De 47,50m of top-12 is normaal gesproken een formaliteit. 
14:10u M kogelslingeren QB Regerend Nederlands kampioen Sander Stok volgt vermoedelijk al na één worp zijn jongere kompaan naar de finale.
16:00u V discuswerpen QA: De directe kwalificatie-eis 43,00m is voor Anna Goede een hele kluif, maar met haar 41,94m van vorig jaar is een top-12-positie zeker mogelijk. Met veel dames die rond de 40 meter werpen zal het liggen aan de vorm van de dag.
16:10u V 400m R1: Tessa Strijp toont op de training een opmars naar snelle tijden. De concurrentie is dit jaar pittig op dit onderdeel met 11 dames onder de 57, komt ze in de buurt van haar PR (56,03) om zo de finale te bereiken?
17:00u M 1500m: Sjaak Hoogstraaten gaat waarschijnlijk voor deze afstand op het NK al staat hij ook op de 800 meter ingeschreven. Met 3;53,95 staat hij vijftiende op de deelnemerslijst. De finale lijkt een mooi doel in dit deelnemersveld met vele kapers op de kust. 
17:10u V discuswerpen QA: Net als voor Anna is de top-12 met een goede worp haalbaar voor B-juniore Iris de Ruiter. Bij het NK junioren werd ze nog vierde met 40,60m. Wat kan ze bij de senioren?
18:05u M 100m QR: Vier mannen maar liefst op dit onderdeel. Routinier Dennis Weijens maakt gezien zijn 11,03s de meeste kans om de halve finale te bereiken en gaat hij eens onder de 11 met geldige wind? Hij liep onlangs namelijk al 10,87s met +2,6. A-junior Elvis Afrifa is de verrassing van dit jaar. In zijn eerste atletiekseizoen sprintte hij al naar 11,10s en de halve finale is dus beslist geen onmogelijkheid. Ook Bram Teunisse (11,18s) en Rutger Bien (11,35s) gaan pogen de snelste versie van zichzelf te laten zien.
19:00u V 100m QR: Hopelijk leidt de noeste trainingsarbeid voor Rosa de Jong naar een verbetering van haar beste tijd: 12,85s.  
19:30u M verspringen QB: Het tweede onderdeel van Rutger Bien op deze openingsdag. 7,00 meter is goed voor directe kwalificatie, maar met 6,80m is de top-12 misschien wel haalbaar. Rutger kwam dit jaar tot 6,69m. 

Vrijdag 31 juli
16:40u M 200m QR: Dennis Weijens verbeterde zichzelf laatst naar 22,22s en daarmee ging 'De Duif' dus de 22,31s van Elvis Afrifa voorbij. Rutger Bien (22,71s) en Sylvester Tanoh(22,99s) gaan ook voor tijden zo ver mogelijk onder de 23 seconde. 
17:10u M verspringen Finale: Mocht Rutger Bien zich hiervoor geplaatst hebben, stijgt hij misschien wel nog een keer boven zichzelf uit.
17:15u V 200m QR: Voor Rosa de Jong het tweede en favoriete sprintonderdeel. Is ze in staat haar persoonlijk record (26,32s) aan te scherpen?
17:40u V discuswerpen Finale: Hopelijk een finale met Anna Goede en Iris de Ruiter of in ieder geval één van beide jongedames. Het volgende doel is top-8 voor nog drie pogingen.
18:05u V 400m Finale: Hierin zien we natuurlijk graag Tessa Strijp terug om met een mooie race dit seizoen glans te geven.
18:15u M 1500m Finale: Loopt Sjaak Hoogstraaten mee met de grote mannen en zo ja, hoe lang kan hij mee met de gebruikelijke onfatsoenlijk lange eindsprint? 
18:50u M 100m SF: 
Hoeveel van het eerder genoemde kwartet (Dennis, Elvis, Bram, Rutger) verschijnt ook ten tonele in de halve finale? Komt er een tijd onder de 11 voor een man in rood en wit? De finale lijkt onhaalbaar met qua tijden ogenschijnlijk de beste NK-bezetting in tijden (8 man onder de 10,40s)
19:20u V 100m SF: Gezien de tijden van dit jaar is het halen van deze ronde Rosa net iets te machtig, maar zeg nooit nooit.
19:40u M kogelslingeren Finale: Sander Stok won vorig jaar goud en hoopt natuurlijk zijn titel te verdedigen. Daarvoor zal hij wel af moeten rekenen met Denzel Comenentia, die dit jaar 66,21m wierp maar waarvan de motor onder druk nog wel eens hapert. Sander slingerde zijn kogel dit jaar twee meter verder dan vorig jaar (62,07m) en zal zijn huid duur verkopen. Jim van Oostrom werd vorig jaar vierde en nu het onderdeel iets beter bezet is wordt het een uitdaging dat te evenaren. Eerst maar eens voorbij de 51,82m van eerder dit jaar.
20:50u M 100m Finale: Vermoedelijk een spannende clash tussen de estafettemannen van het Nederlands team. 
20:58u V 100m Finale: Met een Schippers in bloedvorm altijd smakelijk kijkvoer. 

Zaterdag 1 augustus
11:25u M discuswerpen QB:
 Sander Stok naderde met 45,00m al zijn clubrecord tot 82 centimeter. Hoe ontspannen is hij nu het slingergeweld achter de rug is? Theo Danes heeft een nieuwe trainer en die vertelde onlangs aan de schrijver van dit stuk dat hij met alles verder dan 40 meter zeer content is. Zijn persoonlijk record is 43,93m, maar is al vijf jaar oud. Het bereiken van de finale zal hoe dan ook een pittige opgave worden voor beide mannen. 
17:15u M 800m R1: Sjaak Hoogstraaten staat ook ingeschreven voor dit altijd mooie onderdeel. Zijn deelname hangt wellicht af van de eerdere resultaten op de 1500 meter, maar zijn 1:53,32s op de twee rondjes is zeker niet onverdienstelijk.
19:15u M 200m SF: Dennis Weijens en Elvis Afrifa maken misschien wil hun opwachting in de halve eindstrijd. Of kunnen Rutger Bien en Sylvester Tanoh verrassen? 
19:35u V 200m SF: Weet Rosa de Jong zich te scharen tussen de halvefinalisten en kan ze dan in dat geval nog harder?
20:35u M 200m Finale: Churandy Martina gaat proberen de andere mannen voor te blijven. Hoewel, vorige week was hij nog geblesseerd..
20:45u V 200m Finale: Hier is Jamile Samuel de torenhoge favoriet. 

Zondag 2 augustus
10:30u V hoogspringen Finale: 
Sta vroeg op op deze zondag, want Mathilde Bakker gaat zichzelf meten met de top van Nederland. Vorig jaar sprong ze 1,74m. Dit jaar bleef de lat liggen op 1,70m en wil ze natuurlijk graag wat centimeters erbij.
13:50u M 800 meter Finale: Plaatsing voor deze finale zou voor Sjaak Hoogstraaten een mooi cadeautje zijn. 
14:10u M 4 x 100 meter: De eerder genoemde snelle mannen Bram, Dennis, Elvis en Rutger nemen het op tegen andere vlugge viertallen. Dit jaar kwamen ze tot 42,58s. Met scherpe wissels behoort een podiumplaats zomaar tot de mogelijkheden.
15:10u M discuswerpen: De clash tussen giganten Rutger Smith en Erik Cadée wordt het aangluren waard. Als Sander en Theo zich daarin mengen hebben ze aan de verboden middelen gezeten, een plaats in de finale zou al erg bijzonder zijn. 
15:30u V 4 x 400 meter: De gezusters Tessa en Janke Strijp, Rosa de Jong en Iris de Ruiter wagen hun kansen op deze eerlijk verdeelde 1600 meter. We zijn benieuwd!.

Check de website van het NK voor het volledige programma:

NK Atletiek

 

» Reageer (Reacties: 9)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Iedereen kan meedoen met EK 2016
   (08-07-2015)

door Paul Strijp, coördinator activiteiten EK Atletiek

als deelnemer
Precies over een jaar – van 6 t/m 10 juli 2016 – staat Amsterdam in het teken van de EK Atletiek. De meeste toppers gaan aan de slag in het Olympisch Stadion, de speer- en discuswerpers op het Museumplein.
Maar er vinden tijdens het EK naast het topsportevenement ook diverse andere atletiekgebeurtenissen plaats, waar iedereen aan kan deelnemen. Zo komen er een halve marathon en een 10 km-wegwedstrijd. Voor de 10 km wordt het je zelfs erg gemakkelijk gemaakt: in de voorafgaande weken is er een speciale Run-to-the-Start cursus bij (o.a.) AV23.
Ook vindt er net als dit jaar een scholentoernooi plaats bij alle Amsterdamse atletiekverenigingen.
Verder wordt er gedacht aan een toernooi polstokhoogspringen. Dat zou kunnen plaatsvinden op het Leidseplein. En wellicht kan er ook nog een activiteit georganiseerd worden rond de Landelijke Open Dag voor de Atletiek op 7 mei 2016 op alle atletiekaccommodaties in Nederland.

als toeschouwer
Nog tot 1 september krijg je als lid van de Atletiekunie korting als je een passepartout-toegangskaart koopt. De groepsactie voor verenigingen (voor een groep van 25 of meer leden) geldt tot 15 augustus. Voor meer informatie zie www.amsterdam2016.org/nl/tickets of mail naar

als vrijwilliger
Er zijn voor dit alles zo'n 1750 vrijwilligers nodig, voor verschillende functieprofielen. De werving voor juryleden, promoteam en scholentoernooi is reeds begonnen. Op 6 juli start een grote actie om vrijwilligers te werven via de website van de organisatie: www.amsterdam2016.org/vrijwilligers.
Eisen: beschikbaar zijn van 5 t/m 10 juli, minimaal 16 jaar zijn, het Engels of Nederlands beheersen.
Tip: Meld je snel aan als je vrijwilliger wilt worden, want vol = vol.

NB.: het scholentoernooi van dit jaar vindt bij AV23 plaats op 22 september 2015. Wil je helpen bij de organisatie of tijdens de uitvoering? Meld je bij Nick van der Heide, Sylvester Tanoh of Guus Hoogmoed.

Hebben jullie nog tips of suggesties? Mail me: 

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Best heet
   (07-07-2015)

door Theo Danes

13 B-junioren, 5 A-junioren, 1 senior, 3 supporters en 2 trainers bleken in het Brabantse Best een uitgebalanceerd recept te vormen voor een legendarisch meerkampkampeerweekend. Ook de bij tijd en wijle verzengende hitte werd dapper doorstaan met behulp van veel water, schaduw en zonnebrandcrème. PR's vielen bij bosjes als onhandige struikrovers. Bij beide B-juniorencategorieën eindigde een AV'23-atleet op de hoogste trede van het podium. Jullian Record won bij de jongens in een nieuw clubrecord op de tienkamp: 5690 punten. Zijn meerkamp was zeer stabiel met nieuwe topprestaties op de 110 meter horde (15,98s), speerwerpen (46,05m) en polsstok (3,33m).  Het goud bij de meisjes was voor Iris de Ruiter met 4614 punten, kort achter haar clubrecord van het NK. Op hoog liet ze kostbare punten liggen, maar de rest was gewoon goed, zoals 15,47s op de 100m horde en 37,33m speer. Grote broer van Julian, Joshua Record, pakte het zilver bij de mannen met een mooie 5911 punten. Natuurlijk waren zijn springnummers van hoog niveau (6,36m ver; 1,87m hoog en 3,93m polsstok), maar ook de 400-metertijd mocht er wezen: 52,80s. Hanna Knotnerus, lid van AV Feniks, maar ook trainend bij AV'23, won bij de meisjes A met 3415 punten, kort voor Tara Yoro (3328 punten). Johnny van Schooneveld bleek de beste van AV'23 bij de jongens A, zijn 5405 punten op de tienkamp brachten hem een vierde plaats.

Maar wat te denken van geniale horderace van Vincent Vlek (4-pas, maar met een hink over de horde, dus toch telkens hetzelfde been) en de megakogelstootrecords voor Tim van der Heide (10,12m) en Floris Aarts (13,26m)? Laatstsgenoemde wierp de speer ook naar 48,95m en was veel sneller dan ooit op de 100m (12,30s). Bram van der Jagt (11,94s) en Johnny (11,99s) doken voor het eerst onder de 12 seconde. Janke Strijp liep een vlijmscherpe 26,54s op de 200m, Angelique Oyewole zette haar hordedebuutvrees om in een prachtige 17,17s, Justine Zwier sprong voor het eerst over 1,47m en Racquelle Biezen liet zien dat ze echt kan kogelstoten: 11,24m. Tot slot twee magistrale comebacks. Giel Ritmeijer werd  nota bene in de aanloop naar zijn examens geveld door een pittige longontsteking maar wist dit weekend de tienkamp gewoon te voltooien. Nick van der Heide werd lang geplaagd door allerlei blessures, maar rondde ook de hele tienkamp af met onder andere een verrassende 6,22m op ver. 

Uitslagen alle AV'23-atleten

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)

toon pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - [Volgende >>]

 

lid worden / opzeggen
amsterdam-marathon
atletiekunie
topsport amsterdam
download hier de AV23-app!

de agenda:

agenda algemeen: 5 september: Start to Run met AV23
   (28-07-2015)

Zaterdagochtend 5 september begint bij AV23 weer een Start-to-Run cursus. Het doel: zes weken trainen met je loopmaatjes en dan ben je klaar voor de Start-to-Finish-loop op de 7e zaterdag. Je kunt dan ongeveer 25 minuten achter elkaar hardlopen, reken daar maar op.
Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, met een verantwoord beginnersschema, veilig en stimulerend. Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en voel je fit!
Wil je meer weten? Hier staat alle info.

(Terug naar boven)


agenda algemeen: Geen trainingen in de vakantie
   (25-06-2015)

Vrijdag 3 juli is de seizoen afsluiting met de ABC wedstrijd. Daarna is het vakantie en zijn er voor de pupillen en junioren geen trainingen van 3 juli tot 16 augustus.

(Terug naar boven)


agenda algemeen: 7 augustus: 29e Surprise Run
   (24-06-2015)

Wij nodigen jullie uit voor de Surprise Run op vrijdagavond 7 augustus a.s. We verzamelen voor de Openbare Bibliotheek (OBA) aan de Oosterdokskade 143 (tussen NEMO en het Centraal Station). Hier is ook een bewaakte ondergrondse fietsenstalling. Het stallen van een fiets is gratis. De Surprise Run is een training voor leden maar vooral ook voor niet-leden van AV’23. Dus kom vooral met vrienden/vriendinnen, kennissen, collega’s en familie! Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De maximale afstand die we lopen ligt rond de 10km. We lopen parcourtjes. Dit maakt het mogelijk om bij vermoeidheid een pauze te nemen.

Verder willen wij jullie verzoeken voor extra veiligheid lichtgevende hesjes te dragen.
Als je komt mail ons dit even, dat is voor ons handig voor de planning!

(Terug naar boven)

AV 1923

andere berichten:

22-06-2015

Uit de bestuurskamer, 22 juni 2015

lees het artikel

15-06-2015

13/14 juni: NK Masters Zierikzee

lees het artikel

15-06-2015

7 juni: Meander halve marathon

lees het artikel

07-06-2015

Uitslagen Pupillencompetitie 06-06-2015, 2e voorronde

lees het artikel

31-05-2015

Uit de bestuurskamer, 31 mei 2015

lees het artikel

04-05-2015

2015 BOSTON MARATHON

lees het artikel

09-03-2015

Louis Vinkloop, Amsterdam Noord, 16 maart 2015

lees het artikel

09-03-2015

CPC Loop, Den Haag, 9 maart 2015

lees het artikel

09-03-2015

Parkloop, Heiloo, 9 maart 2015

lees het artikel

24-02-2015

Sjaak Hoogstraaten over zijn NKi1500m

lees het artikel

16-02-2015

Interview Riemer Kerkstra en Taeke Roukema cross Landsmeer

Vorige week zaterdag vond de derde ronde plaats van de crosscompetitie. De wedstrijd vond plaats in Landsmeer op een klassiek crossparcours met heuvels, gras, modder en alles mooi afgezet met lint, eigenlijk precies zoals het hoort. Zelfs het weer was zoals het hoort: een koude wind met nu en dan een beetje regen. A1-pupillen Riemer Kerkstra en Taeke Roukema deden er aan mee. We stelden hen een aantal vragen.

lees het artikel

09-02-2015

Bosdijkloop, Vinkeveen , 15 Februari 2015

lees het artikel

AV 1923
Heeft u een artikel voor de website? Stuur het per email naar de webadmin: - bij voorkeur met foto!