trainingen

nieuws

bestuursberichten: Uit de bestuurskamer, 16 maart 2015
   (16-03-2015)

door Hans Hofstede, voorzitter AV'23

Madelief
Het is nog heel aarzelend, maar de lente komt er aan. Daar helpt geen moedertjelief aan. Binnen veertien dagen alweer onze jaarlijkse trainingspakkenwedstrijd. Deze keer mogen de masters en senioren hier niet aan mee doen. Waarom eigenlijk niet? En als ze nou heel graag willen? Niet dat ze zich vorige jaren in grote getale aanmeldden, maar toch.
Kom op, niet zeuren, je was toch niet van plan mee te doen. Laten we het hebben over het mooie weer, dat er aan zit te komen. Als je goed naar onze perenbomen kijkt, zie je dat al die knoppen op uitbarsten staan. Nog een paar dagen zonneschijn en de bomen staan vol witte bloesems. Een prachtig gezicht. Om alvast in de stemming te komen: hier de eerste madeliefjes op ons middenveld.

Eindelijk gebeurt er wat
Voor mijn neus ligt een offerte van Van Keulen voor het leveren van een grote stapel Heraklith-platen, vurenhout, mdf-platen en de nodige schroeven. Dat spul zal in de loop van deze week bij onze kantine worden afgeleverd. De Heraklith-platen zijn al diep rood gespoten maar moeten nog geassembleerd worden. De huisvestingscommissie heeft bedacht dat dat het beste kan gebeuren in het weekend dat de pupillen op kamp zijn, van 24 tot en met 26 april dus. We hebben inmiddels een grote ploeg vrijwilligers, die zich vorig jaar al hebben opgegeven als vrijwilliger voor beheer en onderhoud van ons clubhuis. Dit wordt een grote en uitdagende klus voor deze ploeg. Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht voor dit werkweekend. Een rolsteiger wordt geregeld, constructiemateriaal wordt ingekocht, gereedschap wordt verzameld. En nu maar hopen dat er voldoende vrijwilligers bereid zijn dit weekend de handen uit de mouwen te steken.

ABC
Weer een nieuwe afkorting. ABC staat voor: Amsterdams Baan Circuit. Er zijn vergevorderde plannen om dit jaar te gaan experimenteren met een soort Rondje Mokum voor baanatletiek. Vier Amsterdamse atletiekverenigingen doen mee: Atos, Phanos, Feniks en AV’23. Maar ook a.v. Startbaan uit Amstelveen heeft zich aangesloten. Er zijn dit jaar vijf ABC-avonden gepland. Te beginnen op vrijdag 24 april bij AV Startbaan, vervolgens 14/5 bij Phanos, 12/6 bij ons op de baan, 3/7 bij Fenix en eindigend op 28 augustus bij AV Atos.
Het gaat om een atletiek-instuif voor A-pupillen, AB-junioren en senioren. De instuif wordt gehouden op de vrijdagavond van 19.00 of 20.00 uur tot circa 22.00 uur en omvat een “speed-meerkamp”, sprintjes van 100 en 200 meter, verspringen, speerwerpen, een 1500-meterloop en tot slot een “Coopertest” (12 minuten hardlopen op de baan). Hierbij wordt gebruik gemaakt van het “Athletic Champs”-materiaal, anders is het niet mogelijk dit hele programma binnen een paar uur af te werken. Speciaal voor dit circuit wordt een aanhangwagentje met al het voor Athletic Champs benodigde materiaal door de gemeente Amsterdam beschikbaar gesteld. Dit wagentje reist mee met het circuit en is door elke deelnemende vereniging te gebruiken. Op 19 april is er al een demonstratiewedstrijd met dit materiaal bij onze vrienden van AV Atos in Noord. Na afloop van het circuit blijft het wagentje achter bij de vereniging, die het materiaal goed denkt te kunnen gebruiken.
Onderzocht wordt nog of het mogelijk is een afsluitende “grande finale” te organiseren op zaterdag 5 september tijdens de Flame Games in het Olympisch stadion.
Het woord “instuif” zegt het al: behalve de leden van de organiserende verenigingen, mag iedereen zich inschrijven (tot een dag van te voren) om zo kennis te maken met atletiek in zijn basisvorm. Want dat is precies de bedoeling van dit “rondje atletiek”: in een gezellige, ongedwongen sfeer aan atletiek doen en je meten met leeftijdsgenoten, zonder dat daar hele weekenden aan opgaan.
Als je meer over ABC wil weten: Ynze Strikwerda is onze man in het organiserend comité.

Naar het EK in Polen
Al weer heel binnenkort, namelijk van 23 tot 28 maart, vindt er in het Poolse Torun (het vroeger Duitse Thorn) de Europese kampioenschappen indoor atletiek voor masters plaats. Ook onze vereniging is daar vertegenwoordigd om haar kleuren te verdedigen. Onno Waalewijn gaat daar op drie onderdelen proberen in de prijzen te vallen: hoog, ver en hinkstapsprong. Zeker op het laatste onderdeel maakt hij kans om in de medailles te vallen.
Jammer dat niet meer masters de stoute schoenen hebben aangetrokken. Talent genoeg. Denk bijvoorbeeld aan: André Roukema, Werner Themen, Helmut Drabben, Peter Groen en Ingrid Coster.

Notuleren
Niemand zit daar op te wachten en ik heb er helemaal een broertje dood aan. Het maken van de notulen tijdens de komende ALV(algemene ledenvergadering). Toch moet het gebeuren. Onze verenigingsstatuten schrijven zelfs voor, dat het door iemand van het bestuur wordt gedaan en dat er tijdens de ALV uit de leden een notulencommissie wordt gevormd, die binnen een maand de conceptnotulen toetst en daarover rapporteert aan het bestuur.
Het probleem is, dat ons bestuur zodanig is uitgedund, dat we geen secretaris meer hebben en voor het maken van de notulen een beroep moeten doen op iemand van buiten het bestuur. Natuurlijk dachten we eerst aan een professionele notulist. Maar zo iemand is belachelijk duur. Hopelijk vinden we één van de op de ALV aanwezige leden bereid om dit klusje te doen. Of er dan ook nog andere leden bereid zijn om in de notulencommissie te gaan zitten, zien we dan wel weer. Misschien wordt dit allemaal wat te zwaar.

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Met de zegen van de pastoor
   (16-03-2015)

door Ivo Pothaar
de eerste meters door het schilderachtige Drunen

Op de terugreis in de trein van de Halve van Egmond 2014 zat ik tegenover een gemoedelijk mopperende Brabander. Het postuur van een hardloper had hij niet echt, maar sinds hij was gaan lopen was hij al vele kilo’s kwijtgeraakt. Egmond was niks, vond hij. Veel te druk, niet gezellig. “Eens maar nooit meer”, was zijn conclusie. De Drunense Duinenloop met een halve marathon in het programma zou half maart worden gehouden. Daar moest ik maar eens komen kijken. Zo gedaan, en het beviel.

Vorig jaar liep ik met Lucas Bakker, maar het gaat even wat minder met onze trouwe barkeeper van de AV’23 kantine. Lucas wordt geplaagd door een verkoudheid die maar niet wil overgaan waardoor er geen plezier valt te beleven aan het lopen van wedstrijden. Sinds jaar en dag fungeert Lucas als loopcoach voor Astrid en mij. We waren dan ook blij dat hij met ons meereisde naar Drunen.

Een gure wind omhelsde ons op weg naar de startvak voor de Sint-Lambertuskerk. Maar in het vak tussen de andere lopers was het gelijk weer een lekkere temperatuur. Voor het startschot klonk zegende de pastoor alle lopers, opdat we weer veilig en gezond de finish – ook weer bij de kerk – zouden passeren. Een loper uit het nabij gelegen Waalwijk had daar niet veel mee op. “Ja, ja, nu heeft hij mooi praten, maar onze pastoor sprak heel anders met God toen hij tijdens een mountainbike marathon onderuit ging”. Onze conclusie was snel getrokken: Astrid en ik moesten het hebben van de kracht van Positief Denken van Lucas (zie ook verslag Den Helder – Schagen 2015).

Zelf had ik die positieve energie al snel nodig, want na 2 km had ik al in de Baardwijksche Overlaat op weg naar Waalwijk kramp in de hamstring. Onverstandig was het ook van me geweest de dag voor de loop met boeken te gaan slepen om een verbouwing in huis mogelijk te maken. “Een herkenbaar probleem”, zei een loper tegen mij. Voorzichtig weer gaan lopen en gebruik maken van de kracht van positief Denken. Op naar Waalwijk en dan door de Duinen.

De loop was ook een vuurdoop voor Astrid. Ongeveer een jaar geleden had onze grossierster in podiumplaatsen haar laatste halve marathon in Barcelona gelopen voordat zij geblesseerd raakte. Natuurlijk niet door het lopen, maar omdat haar kleinkind met een fietsje over haar voet was gereden. Iedereen kan zich voorstellen dat Drunen wel wat anders is dan Barcelona, zowel wat temperatuur als omgeving betreft. Maar het parcours in Drunen is mooi. Het licht glooiende parcours loopt vooral over fietspaden, en (alleen) de halve merendeels door de Duinen. Als loper moet je hier de beslissing nemen: kijk ik om mij heen of ga ik voor de tijd.

Als het Drunense Duin- en Heidegebied verlaten wordt, gaat het parcours over de brug van het Afwateringskanaal ’s Hertogenbosch – Drongelen; voor terugkomst bij Drunen over een mooi dijkje. “Klik”… daar stond Lucas met camera. Dan komt de weg met klinkers naar de finish. Loopt heel vervelend. Door twee lopers uit mijn categorie word ik gepasseerd. “Aanhaken”, klinkt het in mijn hoofd (waar ken ik dat woord toch van, Jan Mens?). Het lukt niet, maar de afstand vergroot ook niet. Het goede nieuws is een nieuw clubrecord; en … Astrid heeft na een jaar weer een halve marathon gelopen. Het bewijs is er, want ..klik .. Lucas stond voor bij de finish.

Omkleden, een pilsje pakken en naar de prijsuitreiking kijken gebeurt in cultureel centrum De Voorste Venne, ontworpen door Anton Pieck. Het Brabantse café-gedrag zorgt er voor dat geen woord te verstaan is van de toespraak die de wethoudster sportzaken houdt, en de gemoedelijkheid leidt er kennelijk toe dat amper een tijd genoemd wordt die de winnaars hebben gelopen. Maar gezellig is het er wel.

Terug in Amsterdam Lucas en Astrid bij hun huis afgezet. Parkeerde de auto bij mij in de straat, stapte uit en daar was de kramp weer. Onmogelijk het portier te sluiten, of een been te verzetten. Telkens schoot de kramp in de hamstring. De zegen van de pastoor reikte tot de kerk in Drunen en Lucas zat thuis vast te genieten van een wijntje en een sigaartje. Al leek de voordeur van mijn huis verder dan de finish op de halve; het Positieve Denken moest nu uit mezelf komen; “komt wel goed, gaat zo wel over”.

» Reageer (Reacties: 2)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Ouderbijeenkomst boven verwachting!
   (16-03-2015)

door Anna Goede
Afgelopen vrijdag was de kantine gevuld met ruim 30 ouders om ideeën uit te wisselen over de jeugdafdeling van onze vereniging. We waren erg blij met de hoge opkomst en het enthousiasme. We hebben het gehad over de trainingen, wedstrijden en betrokkenheid van ouders.

Er waren ouders bij die zich al jaren als vrijwilliger inzetten voor de jeugd, zoals deelnemen aan het jeugdbestuur, helpen met training geven of het coördineren van de instroom van nieuwe leden. Er waren ook ouders van minipupillen die pas net lid zijn. Dit gaf interessante gesprekken met uitkomsten vanuit verschillende perspectieven.

Uit de bijeenkomst bleek dat de meeste ouders vinden dat het over het algemeen goed loopt, maar dat er een aantal dingen zijn die beter kunnen. Sommige ideeën zijn makkelijk te realiseren, en voor andere ideeën hoop ik op een vrijwilliger of groepje ouders die initiatief neemt om het uit te voeren. Ik zal een korte samenvatting geven van de avond, met hier en daar een opmerking:

Trainingen

 • Kunnen de trainingstijden anders? Bijvoorbeeld doordeweeks zijn de kinderen laat thuis na trainen. Dit is lastig te realiseren, omdat we sterk afhankelijk zijn van beschikbare ruimte op de baan en beschikbaarheid van trainers. Iets wat hier op aansluit is de vacature voor nieuwe jeugdtrainers eerder op onze website. Veel gestelde vraag van ouders is hoeveel ervaring heb ik nodig? Antwoord daarop is, als je sport leuk vindt en met kinderen kunt omgaan, dan ben je al een heel eind. We zullen je begeleiden om trainer te worden en je kunt al beginnen met de trainers helpen hordes klaar te zetten en veters te strikken. Er zijn eerder ook ouders geweest die hielpen als trainer. Soms als zelfstandige trainer en soms in een poule van vier ouders die elkaar iedere week afwisselen om de trainers te ondersteunen.
 • Welke training is geschikt voor welke leeftijdscategorie? Kan hierover informatie op onze site komen? De atletiekunie heeft op hun website informatie hierover en dit document van twee pagina’s geeft een inleiding op de leerfases van kinderen.
 • Het zou leuk zijn om eens in de zoveel weken, in plaats van de reguliere trainingen clinics te organiseren, voor de verschillende onderdelen waar kinderen uit verschillende (leeftijds)groepen aan mee kunnen doen.

Wedstrijden

 • Voor nieuwe ouders zijn wedstrijden vaak hectisch. Er is vraag naar een ‘starters informatie pakket’ over wedstrijden voor nieuwe ouders en atleten.
 • Het zou handig zijn om een carpool systeem onder ouders te organiseren om samen naar wedstrijden te rijden.
 • Kan er een overzicht worden gegeven van de reeds ingeschreven atleten bij de Google inschrijfformulieren? We zullen een pilot doen: voor de competitiewedstrijden van komend seizoen kun je na het inschrijven een overzicht zien van alle pupillen die zich al eerder hebben ingeschreven.
 • We moeten zichtbaarder zijn op wedstrijden met een AV ’23 tent en vlaggen.
 • Veel mensen vinden de clubtenues te duur. Er zijn ideeën om de kosten te drukken, het doorverkopen van tenues via briefjes in de kantine (gebeurt nu al) of een soort marktplaats (is eerder geprobeerd, maar mislukt). Heeft iemand hier nog een idee voor?
 • Trainers moeten een peptalk geven als ze briefjes uitdelen voor wedstrijden, om kinderen te laten weten dat het leuk is en heus niet zo eng. Veel trainers doen dit al.
 • Wedstrijden zijn voor kleine kinderen vaak te lang. Dit vonden wij ook, bij de competitiewedstrijden is dit moeilijk aan te passen, maar bij onze thuiswedstrijden werken we er al aan. De trainingspakkenwedstrijd 29 maart heeft een verkort schema voor pupillen.
 • Hulp van ouders bij wedstrijden werkt erg goed, zoals uitdelen van startnummers, kinderen op de juiste plek zetten bij de estafette. Trainers hebben het te druk om tijdens de wedstrijd overal bij te zijn, dus hulp van ouders is erg waardevol.

Betrokkenheid ouders

 • Het vrijwilligerssysteem werkt goed als je eenmaal ingeschreven bent.
 • Het is lastig dat atletiek een individuele sport is, daardoor leer je elkaar niet zo snel kennen. Af en toe limonade drinken in de kantine na de training kan helpen. We zullen hiervoor budget vragen, want het is een goed idee.
 • Het zou leuk zijn als er soms een ‘meekijk-training’ is, zodat ouders kunnen zien wat kinderen den tijdens de training.
 • De oudertraining tijdens de training van kinderen werkt goed voor de betrokkenheid van ouders. De training is nu alleen op zaterdagochtend. Ouders willen ook op andere momenten samen trainen. Dus: zoek elkaar op en spreek af om samen een rondje te rennen.

Aan het eind van de avond werd de nieuwe ClubApp van Yoorsport gepresenteerd. Deze app en de website www.yoorsport.com bieden onze vereniging de mogelijkheid om sneller met leden de communiceren over evenementen en ook om foto's, filmpjes en uitslagen van alle leden te verzamelen. Er zijn veel kansen die Yoorsport ons biedt. Vind je het leuk om hier iets mee te doen? Voor meer informatie: stuur een email naar Rosa de Jong of Yoorsport of ga naar Yoorsport.com.

Heb je naar aanleiding van de ouder bijeenkomst een vraag of ben je geïnspireerd om je net als andere vrijwilligers voor de jeugd in te zetten? Spreek dan iemand van het jeugdbestuur, een van de trainers of misschien wel andere ouders hier op aan. Mailen naar het jeugdbestuur kan altijd.

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Natuuruitje
   (15-03-2015)

door Irene van Wijk

Vorige week waren we in Rhenen. Daar organiseren ze jaarlijks een uitje in de natuur voor 100 gasten. Dat vond de natuur dit jaar ook een goed idee dus had ze haar mooiste weer aangezet.

Het begint vrij traditioneel, maar heel gastvrij, met koffie en cake. Gewoon binnen trouwens, wat best lekker was, want de natuur heeft in deze tijd van het jaar nog wel even tijd nodig om op gang te komen. Een mooie gelegenheid om te kijken of er nog bekenden onder die 98 zaten. Ik zag er twee. Een had me zelfs gefacebookbericht, maar ik, als facebookanalfabeet, heb dat bericht nog steeds nergens gevonden.

Zesennegentig kansen op nieuwe kennissen dus. En naast natuur, biedt het uitje daar alle gelegenheid voor. Nou is zesennegentig wat veel, dus om het overzichtelijk te houden maken ze vier groepen die samen op pad gaan. De eerste buitenactie is trouwens een huzarenstukje waarbij ze alle 100, plus de gastheren op één foto zetten. Als je nog weet wat je toen aan had, vindt je jezelf er later nog op terug ook.

En dan worden de groepjes een voor een het bos ingestuurd. Mét een paar gastheren, dus verdwalen hoeft niet. Opletten ook niet want je mag blind achter de gastheer aan. Hoewel een beetje kijken toch handig is want het blijft natuur: daar zitten kuilen in, vaak afgevuld met modder, en boomwortels die eerst naar boven gegroeid waren voordat ze er achter kwamen dat beneden toch meer voedsel te vinden was.

Daar gingen we, van de eenzame eik naar de opdringende brem-gang, van de dichte dennenbossen naar het weidse uitzicht over het Rijndal, van de statige beukenlanen naar de losgeslagen kreupelbosjes. Omhoog en omlaag (want vlak hebben ze daar niet in die natuur), langs landhuizen en om kastelen. En dwars tussen de grote grazers en wilde paarden door. Met altijd een gastheer in de buurt om uitleg te geven.

Ze hadden ook een hele serie vogels langs de route gestationeerd die enorm hun best deden om boven ons gekwek uit te zingen. Dat was nog een hele uitdaging want natuur en gesprek blijken heel goed samen te gaan. Over financieel risicomanagement, de aanpak van projecten bij KPN, het beklimmen van de Kilimanjaro, studiekeuzen, nerds, plannen voor later, enzovoort.

Ons groepje had ook een hond mee. Toen hij zijn rode sweatshirt nog aan had leek hij nogal tam maar naarmate er meer uit ging dartelde hij vrolijk om ons heen, voor ons uit en terug, hier en daar plassend in het bos. Echt heel gezellig. En met een echte hondenconditie! Toen we aankwamen liep hij er bij alsof hij nóg wel zo’n uitje wilde gaan maken.

Sommige groepsgenoten bleken echt gek op dit soort uitjes. Die doen ze niet alleen hier, maar bijvoorbeeld ook helemaal in Zuid Afrika. Daar heten de groepsgenoten dan ineens comrads. Of die doen het wel hier, maar dan heel lang achter elkaar. Waarbij ik me nu afvraag of je in Nederland natuur kunt vinden waarin je 48 uur lang kunt rondtrekken zonder je eerder gebaande pad opnieuw te moeten gaan. Bij ons uitje lukte dat prima: steeds weer nieuwe weggetjes, urenlang.

Dat hoefde niet op koffie en cake alleen hoor. Elke keer als je maag aan een hapje begon te denken stond daar het cateringcomité. Midden in de natuur en steeds op een nieuw plekje. Met warme thee en limonade, zoutjes, stroopwafels, drop, fruit, noem maar op. Zo werd het ook nog eens een gastronomisch feestje.

En weet je wat nou zo raar was. Toen we klaar waren met de natuur kregen niet de gastheren een cadeautje voor de moeite, maar wij. Een medaille aan een lint. Met Galgenbergmarathon er op. Marathon? Niets van gemerkt. Bij een marathon leer je niet allemaal leuke mensen kennen en heb je onderweg geen gesprekken, laat staan interessante, over politiek of je werk. Bij een marathon krijg je geen gratis natuurfoto’s, laat staan een close up met al je rimpels er haarscherp op. Bij een marathon legt niemand je uit waar je nu loopt en wat daar bijzonder is. Dan moet je zelf opletten waar je heen moet en probeert iedereen harder te gaan dan de anderen (of in ieder geval dan jezelf de vorige keer). En bij welke marathon ga je met zijn allen (alle 100) na afloop samen heerlijke dikke soep eten en napraten. Nergens toch!

Dus volgens mij is het een vergissing. Niet het uitje maar die medaille. Maar wel een leuke vergissing.

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Inspiratie voor masters
   (12-03-2015)

door Michiel Hatenboer
Op 19 april draait in het kader van het Internationale Sport Film Festival Amsterdam ISFFA in het Ketelhuis (Westergasfabriek) een bekroonde documentaire film over atleten die de negentig al zijn gepasseerd, waaronder een honderdjarige discuswerper. Meer informatie en trailer: Autumn Gold

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Goud, zilver en brons op NSK
   (09-03-2015)

door Dennis Weijens
Zilver voor Jim

Bij de Nederlandse Studenten indoorkampioenschappen hebben atleten van AV'23 goede resultaten behaald.
Ster van de dag was Mathilde Bakker door goud te winnen met hoogspringen. Met een goede reeks sprongen van 1.55m tot en met 1.72m was zij de concurrentie te sterk af en stelde ze de eerste plek veilig.
Jim van Oostrom stootte, ondanks weinig kogel trainingen, een mooi PR met 13.37m. Deze afstand was tevens genoeg voor een zilveren medaille.
De derde medaille van de dag ging naar Joshua Record voor zijn 13.57m bij het hink-stap-springen. Vlak na zijn 53.13s op de 400m zette hij ondanks de vermoeide benen een aardige reeks afstanden neer.
Rosa de Jong had wat moeite met de krappe bochten op de 200m indoorbaan. Vanuit baan 1 liep zij naar 27.79s op de 200m. Als oud-student deed Dennis Weijens een test op de 60m. Buiten mededinging liep hij naar 7.30s (series) en 7.26s (halve finale).

Alle uitslagen

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)

toon pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - [Volgende >>]

 

download hier de AV23-app!
lid worden / opzeggen
amsterdam-marathon
atletiekunie
topsport amsterdam

de agenda:

agenda jeugd: 29 maart: Trainingspakkenwedstrijd
   (10-03-2015)

Zondag 29 maart is de trainingspakkenwedstrijd. Alle pupillen en junioren van AV '23 mogen hier aan meedoen. De wedstrijd is op onze baan en je doet mee met de atleten uit je eigen leeftijdscategorie.

Let op! Er is zijn aanpassingen in het tijdschema (versie23-3). (Let op ZOMERTIJD)

De onderdelen voor pupillen zijn geconcentreerd aan het begin van de wedstrijd, zodat voor hen de wedstrijdduur en de wachttijden op de onderdelen korter zijn. Hiertoe zijn de pupillencategorieën opgedeeld in groepen. De pupillen krijgen op de wedstrijddag te horen in welke groep zij zijn ingedeeld.

NB.: de inschrijving is inmiddels gesloten.

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 4 april: WEL pupillen en junioren training
   (10-03-2015)

 

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 6 april: Pasen GEEN junioren training
   (10-03-2015)

 

(Terug naar boven)


agenda algemeen: 26 maart: Algemene Ledenvergadering
   (10-10-2014)

Agenda o.a. jaarverslag 2014, (her)verkiezing bestuur, inventarisatie en registratie arbeidscontracten, voorstellen van het bestuur voor besteding spaargelden AV’23 zoals in dienst nemen van een verenigingsmanager of aanleg van een dakterras al dan niet met trap en beveiligingshekken.

Aanvang: 20.00 uur
Plaats: onze kantine

(Terug naar boven)


agenda algemeen: 12 april: Nescioloop
   (01-10-2014)

Alweer de 10e Nescioloop! Voorinschrijven kan t/m maandag 6 april en daarna op de wedstrijddag zelf.
Verdere info op nescioloop.nl.

(Terug naar boven)

NB.: Kijk voor de jeugd-agenda en andere aankondigingen voor de junioren en pupillen ook bij jeugd-agenda.

AV 1923

andere berichten:

16-03-2015

Uit de bestuurskamer, 16 maart 2015

lees het artikel

16-03-2015

Vanaf zaterdag: Limonade na de training


lees het artikel

16-03-2015

Schrijf je in voor de pupillencompetitie 11 april


lees het artikel

16-03-2015

Ouder bijeenkomst boven verwachting!

Afgelopen vrijdag was de kantine gevuld met ruim 30 ouders om ideeën uit te wisselen over de jeugdafdeling van onze vereniging. We waren erg blij met de hoge opkomst en het enthousiasme. We hebben het gehad over de trainingen, wedstrijden en betrokkenheid van ouders.

lees het artikel

15-03-2015

Cross finale

Zaterdag was de finale van de crosscompetitie in een heel guur Amersfoort. Er deden 61 atleten van AV '23 mee en in bijna iedere categorie kon een team gevormd worden. De concurrentie was in de finale wel wat groter, omdat uit alle drie de poules de beste atleten meededen. Toch hebben onze atleten het allemaal erg goed gedaan. Met zelfs zilver voor Maud de Jong (meisjes minipupillen), brons voor Joris Mantel (jongens minipupillen) en brons voor Tsega Kifle (jongens junioren C).

lees het artikel

12-03-2015

24 t/m 26 april Pupillenkamp

lees het artikel

09-03-2015

Louis Vinkloop, Amsterdam Noord, 16 maart 2015

lees het artikel

09-03-2015

CPC Loop, Den Haag, 9 maart 2015

lees het artikel

09-03-2015

Parkloop, Heiloo, 9 maart 2015

lees het artikel

01-03-2015

Inschrijven trainingspakkenwedstrijd zondag 29 maart

Zondag 29 maart is de opening van het baanseizoen, de trainingspakkenwedstrijd.  Schrijf je uiterlijk 21 maart in via dit formulier

lees het artikel

24-02-2015

Sjaak Hoogstraaten over zijn NKi1500m

lees het artikel

22-02-2015

Rondje blubber

Verslag van de kinderloop van de Diemercross 22-1-2015.

lees het artikel

AV 1923
Heeft u een artikel voor de website? Stuur het per email naar de webadmin: - bij voorkeur met foto!