trainingen

nieuws

nieuws algemeen: Tessa Strijp in het DiemerNieuws
   (24-04-2015)

door Theo Danes


In het DiemerNieuws van 23 april staat een interview met Tessa Strijp (zelf ooit een verdienstelijk journaliste voor de roddelpagina op deze website) over haar leven als atlete. Lees het hier:

DiemerNieuws 23 april

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: C-jongens en meisjes - er net tussenin
   (23-04-2015)

door Ynze Strikwerda
Heerhugowaard zaterdag 18 april: zonnig weer, een strak gazon en enthousiaste kinderen - de ideale combinatie voor een regen aan persoonlijke records op de eerste CD-junioren competitie van het jaar. Voor deze wedstrijd trokken 66 atleten en 5 trainers naar atletiek vereniging AV Hera te Heerhugowaard om daar de resultaten van de wintertrainingen te kunnen toepassen.

Het team van de jongens-C begon goed aan de dag met drie persoonlijke records bij het speerwerpen: 38,19m Voor Tsega, 17,25m voor Thomas en 23,49m voor Julius, die trouwens later op de dag nog een dik PR wierp bij het discuswerpen. Kort hierna wonnen de mannen de 4x100m in een tijd van 49.07s, gevolgd door het tweede team met een tijd van 53.54s.
Ook het hoogspringen (Max Gimbergh met 1.55, PR), de 100m sprint (Levi Hazes met 11.91, PR) en het verspringen (Levi Hazes met 5,43, PR) werden door de jongens gewonnen. Maar op de andere onderdelen was AV’23 al even goed vertegenwoordigd: 3e plek voor Menno op de horden, 3e plek voor Tsega op de 800m in een toptijd van 2:18,76 en een 2e plek voor Pablo bij het discuswerpen met 25,78m (een verdubbeling van zijn PR).

Ook de meisjes-C maakten een voortvarende start met een spannende estafette-race die eindigde in een derde plaats. Kort hierop wist Tessa de Ruiter het hoogspringen te winnen met een hoogte van 1m45. Tessa won niet veel later óók het speerwerpen. Ze verbeterde daarbij haar PR met 5 meter naar 30,58 m.
Elja schoot op de 80mh uit de blokken en snelde naar een tijd van 14,97s. Later op de dag behaalde zij een PR met het verspringen.
Ook Sophia vestigde hier een PR met de 1000m nog in haar benen. Een 1000 meter die trouwens prachtig werd gelopen door Noa (3:13,95) en Maxime (3:24,52).
Op het einde van de dag wist Eva Schepers de snelste tijd op de klok te zetten, ze liep 11.08 sec op haar eerste 80m ooit.

Er werden vandaag verder ook persoonlijke records behaald door Daan Woldering, Daan Wagenaar, Karel, Jasper, Olaf, Daniel, Menso en Sebas. Gefeliciteerd mannen! De jongens teams eindigden uiteindelijk op de eerste en tweede plaats en ook de dames wonnen het klassement van de poule.

Voor meer uitslagen en de stand in het landelijke klassement kun je terecht op competitie.atletiekunie.nl 

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


bestuursberichten: Uit de bestuurskamer, 20 april 2015
   (21-04-2015)

door Hans Hofstede, voorzitter AV'23

Kindvriendelijk atletieken
Het bestaat dus echt. Het is mogelijk om een ook voor kinderen aantrekkelijke atletiekwedstrijd te organiseren, die niet twee hele dagen hoeft te duren.
Zondagochtend logeerde onze zevenjarige kleinzoon Daan bij ons en die is altijd vroeg op. Hoe kom je zo’n lange zondag door? We zijn naar Noord gegaan. Daar organiseerden onze vrienden van atletiekvereniging ATOS een demonstratiewedstrijd volgens de methode “Athletics Champs”. En ik moet zeggen: het was een openbaring. Hoewel het voor zowel de organisatoren als voor de deelnemers de eerste keer was, verliep alles op rolletjes. Binnen drie uur was de hele wedstrijd rond. Er waren 81 deelnemers, waarvan 60 van Atos, 16 van Feniks en 5 van AAC. Het was AV’23 niet gelukt een team samen te stellen. Jammer, want dit was een unieke kans om kennis te maken met Athletics Champs en ook als team te scoren.
Terwijl de ouders en vrijwilligers in de kantine van Atos door een geroutineerde wedstrijdleider uit het verre Roosendaal werden bijgepraat over de geheimen van Athletics Champs, kregen de deelnemertjes een gezamenlijke warming-up. Daan deed daar enthousiast aan mee. Ook werden alle zeven wedstrijdonderdelen uitgelegd. Hij vond het jammer, dat-ie niet mee kon doen. Maar thuisgekomen begon hij meteen een circuit na te bouwen, met balwerpen (kijk uit voor die lamp!), onder stoelen doorkruipen en van krant naar krant springen.
Voor de specialisten: de demonstratiewedstrijd bestond uit de onderdelen: estafette (12 x 60 meter), meters maken (in 4, resp. 6 minuten), vortexwerpen, 40 of 60 meter hordelopen, hoogspringen (in verspringbak of op hoogspringkussen), stoten met kogel of medicienbal en verspringen. En inderdaad : de wedstrijd begon om 11.15 uur en was klaar om 14.05. Elk onderdeel duurde twintig minuten met vijf wisselpauzes van maximaal vijf minuten en één langere pauze van twintig minuten. Alle kinderen waren vijwel voortdurend in actie. De meeste ouders assisteerden met meten en jureren.

Algemene ledenvergadering
Alweer bijna een maand geleden, om precies te zijn op 26 maart, hadden we onze voorjaars-ALV. Altijd belangrijk omdat het bestuur dan verantwoording aflegt voor haar financieel en algemeen beleid in het afgelopen jaar. Des te droeviger is het, dat er zo weinig leden naar de ALV komen om het bestuur kritisch te ondervragen. Des te meer waardering heb ik voor de ongeveer twintig (meestal dezelfde) leden, die wel de moeite nemen. Jammer voor de wegblijvers. Nu hebben we al die lekkere hapjes (waaronder heerlijke hete lamsgehaktballetjes) en gratis drankjes onder elkaar verdeeld.
Ook jammer voor de niet-aanwezigen, dat ze niet mee konden beslissen over de (eenmalige) besteding van het overschot aan spaargeld van de vereniging. Besloten is om twee door leden ingediende en door de vergadering ondersteunde voorstellen verder te onderzoeken. De Technische Commissie gaat de aanschaf van elektronische tijdmeting-apparatuur voorbereiden (voorstel Robin Willems). De huisvestingscommissie gaat onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding van onze opslagcapaciteit (voorstel Ynze Strikwerda). Het gaat hierbij om de opslag van wedstrijdhorden en ander wedstrijdmateriaal, hoogspringkussens, banken, tenten, turnkasten en de geluidinstallatie. Veel van dit materiaal staat nu in ruimtes die ergens anders voor bestemd zijn, zoals de fitness-ruimte en de achterste dameskleedkamer.
We gaan dat oppakken en willen het stadsdeel vragen of we ruimte bij kunnen huren. Niet helemaal toevallig zit ik ook in de huisvestingscommissie en voel me dus dubbel verantwoordelijk voor de oplossing van dit lastige probleem. Overigens bedenk ik nu pas, dat het bijhuren van ruimte geen incidentele besteding is, maar een structurele lastenverhoging. Vindt de penningmeester dit wel goed?

En nu is het afgelopen
Vorige week kregen we via het Stadsdeel-Oost de rekening gepresenteerd voor ons energiegebruik van 1 december 2013 tot 1 januari 2015. Bij elkaar ging het om een bedrag van meer dan zevenduizend euro. Tot dan toe betaalde het stadsdeel onze energierekeningen. Wij dachten altijd dat dit onderdeel was van de oude huurovereenkomst.
Sinds 1 maart 2014 hebben we een nieuwe huurcontract en we hadden ons er al op voorbereid, dat we vanaf die datum zelf de gas- en stroomrekeningen zouden moeten betalen. Maar toch, je hoopt stilletjes, dat het niet zo’n vaart zal lopen. Maar dan plotseling die rekeningen. Na wat pittig onderhandelen, hebben we dit bedrag met een paar duizend euro weten terug te brengen. Nog altijd blijft een groot bedrag over, dat groter is dan begroot.
Maar veel ernstiger dan deze eenmalige schrik is het besef dat we idioot veel energie verbruiken. Dat is slecht voor het milieu en voor onze portemonnee. Waar zit hem dat in?
We gaan dat onderzoeken. Weer een klus voor de huisvestingscommissie erbij. Of zijn er vrijwilligers die dit als een soort project op willen pakken? Er zijn al wat boosdoeners aangewezen: de oude energieslurpende vrieskisten in de keuken, de halogeenverlichting in de kantine, de ongeïsoleerde cv-leidingen in de fitness-ruimten en de verlichting van de frisdrankenkoelvitrine. Ook de verwarming van de kantine kan wel een paar graadjes lager en de cv hoeft niet te branden als er niemand in het gebouw is. Maar misschien moeten we nog een paar stappen verder gaan en ons spaargeld gebruiken om zonnepanelen op het dak te plaatsen en zelf onze energie op te wekken. Werk aan de winkel dus!

Bijklussen
Vorige week dinsdag was alweer de eerste schoolsportdag bij ons op de baan. Basisschool WSV uit de Watergraafsmeer beet de spits af met 600 kinderen. De school wilde daarbij ook onze kantine gebruiken en alle deelnemende kinderen een waterijsje aan bieden. Of wij daar maar voor wilden zorgen. Deze keer is het gelukt, dankzij onze onmisbare Robin Willems. Maar er komen nog 21 schoolsportdagen en veel scholen willen graag gebruik maken van onze kantine. Meestal om de leerkrachten en begeleidende ouders te kunnen voorzien van koffie en thee en om eventuele traktaties voor de kinderen klaar te maken.
Zoals het er nu naar uitziet, gaat het Robin niet lukken om al deze verzoeken te honoreren. Het ontbreekt hem gewoon aan voldoende jonge vrijwilligers (A-junioren), die de tijd hebben om een hele of halve dag achter de bar te staan. Maar misschien zijn er wel andere leden, die willen bijklussen en tegen een kleine vergoeding willen inspringen. Dat zij zich melden bij Robin Willems (robin.willems@upcmail.nl).
Heel urgent is vrijdag aanstaande. Dan vinden bij ons op de baan de Koningsspelen plaats. Dat begint al om 8.00 uur ‘s morgens en is om 14.00 uur afgelopen. Maar ook op donderdag 21 mei, vrijdag 22 mei, maandag 1 juni, dinsdag 2 juni, donderdag 4 juni, maandag 8 juni en dinsdag 9 juni heeft Robin (waarschijnlijk) nog mensen nodig.

Mooi weer
Het is nu prachtig weer en eigenlijk wil ik wel wat buiten gaan doen: struiken snoeien of een stukje lopen. Maar vanavond is er weer Voorzittersoverleg en ik moet dat nog een beetje voorbereiden. Twee keer in het jaar worden de voorzitters van alle atletiek- en hardloopverenigingen in ons rayon door de Atletiekunie uitgenodigd voor een bijeenkomst bij één van de verenigingen thuis om bij te praten over gemeenschappelijke of unieke problemen, ontwikkelingen binnen de Atletiekunie en gewoon om de onderlinge contacten te verstevigen. Vanavond is het bij atletiekvereniging Startbaan in Amstelveen.
Ook onze vertegenwoordiger in de Unieraad (soort parlement van de Atletiekunie) zal aanwezig zijn om wat zaken van de Unieraad me ons te bespreken en anderzijds te horen wat er bij de verenigingen leeft. Onze Unieraad vertegenwoordiger is Michiel Hatenboer. Ja precies: al jaren actief lid van AV’23, lid van ons verenigingsbestuur, jeugdbestuur, ontwerper en uitvoerder van het vrijwilligersbeleid en medeorganisator van de Diemercross. We zijn dus goed vertegenwoordigd in de Unieraad. Dat kan zo zijn voordelen hebben, maar dan moeten we Michiel wel voorzien van voldoende munitie en ondersteuning. Voor mij een reden om dit voorzitters-overleg goed voor te bereiden.
Jongens, geniet van het zonnetje!

» Reageer (Reacties: 2)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Het hoge noorden
   (20-04-2015)

door Theo Danes


Den Helder was zondag het toneel van de derde divisie. Dit jaar werd ook een mannenploeg ingeschreven, want met de promotie naar de NK teams zou anders maar één competitiewedstrijd overblijven en dat is met al die aanstormende  jeugd natuurlijk nooit genoeg. Maar... dames gaan voor: Puntenkanon Mathilde Bakker verdient een pluim voor haar driekamp: 18,11s horde, 1,70m hoog en 63,83s op de 400 meter. Arlette Horst wierp haar discus naar een mooie 26,96m. Bewonderenswaardig waren ook de dubbels van Cindy Teeven (200m/800m in 2:32) en Veerle van Balen (800m/3000m in 12:17), maar ook het debuut van Angelique Oyewole. De eerstejaars B-juniore is pas een maand lid en vertegenwoordigde nu al zenuwachtig doch enthousiast het rood en wit met 14,98s op de 100m en een 200m in de Zweedse estafette. De dames staan knap tweede in de poule. Met een eerste plaats zouden ze zelfs een plek in de promotie-/degradatiewedstrijd kunnen afdwingen, dus er is iets om voor te strijden de komende twee edities. 

Ook de mannen belandden met hun leuke mix van jong en oud op een tweede plaats, kort achter organiserende vereniging Noordkop. De 15,07s van Alain van Tholl op de 110 meter horde en 6,57m ver van Rutger Bien waren van hoog niveau en goed voor de winst. Net als de 13,38m van hinkstaphopper Joshua Record. B-junioren Stein Glastra (5000 in 18:02) en Julian Record (800 in 2:20) vervulden heldenrollen door de lange afstanden op zich te nemen. Johnny van Schooneveld pakte een klein pee-erretje mee op de 400m (53,80s) en Randy Kruis debuteerde hoopvol met 12,65s op de 100m en 1,65m hoog. De sprinters eindigden hoog in het klassement, al hadden ze hun tijden wellicht nog wat scherper voorgesteld. Sylvester Tanoh finishte als vierde in 11,81s op de 100 meter en Rutger Bien (23,41) en Elvis Afrifa (23,60s) werden 1 en 2 op de 200 meter. Tot slot was de Zweedse estafette een prooi voor de jagers Bram van der Jagt, Alain, Rutger en Sylvester in een knappe 2:02,01s.  

Uitslagen en statistieken 3e divisie Den Helder

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Het zonnige zuiden
   (19-04-2015)

door Anna Goede

Vandaag zijn verspreid over het hele land de senioren competities begonnen, voor AV ’23 waren twee teams naar het hogen noorden afgereisd en een team naar het zuiden.

Het dames eerste divisie team was samen met coach René Roos en jurylid Siem Goede in Tilburg. Met onze zonnebrillen en factor 30 in de aanslag waren we klaar voor de eerste wedstrijddag van het seizoen. De eerste prestatie van de dag was meteen de beste, Iris de Ruiter liep de 100 meter horden in 15,45s, verbrak daarmee haar pr met een seconde én haalde 10 punten binnen voor het team. Daarna liet ze ook op hoog maar een paar concurrenten voor zich met een sprong over 1,60m en zelfs bijna over 1,65m.

Een andere held van de dag was Kirsten Vendrig, ze liep weer een solide 800 meter en moest later die dag ook nog een 1500 meter lopen. Terwijl de 1500 toch verrassend goed ging met de 800 nog in de benen (Kirsten liep lekker en op koers voor veel punten), moest ze eerder uitstappen vanwege een plotselinge kuit blessure. Op het nog langere loopnummer, de 3000 meter, compenseerde Fa Adda en Daphne Wezenberg dat gelukkig weer. Voor Fa is de 3000 eigenlijk juist erg kort, maar met een snel en constant tempo liep ze naar een vierde plaats, goed voor 9 punten.

Eva Schepers debuteerde vandaag op hink-stap-springen. Vier keer sprong ze voorbij de 8 meter, met als verste sprong 8,98m. Ze sprong eerder die dag ook al 4,24m ver, net als Ismay van der Klei, zij sprong 4,61m.

Ismay schitterde vandaag vooral op de 200 meter. Ze liep vanuit baan twee iedereen voorbij en tot op de finish was het een spannend duel om de eerste plaats. Ismay werd nipt tweede in haar serie in een mooie tijd van 26,68s. Rosa de Jong en Rosita Abdollah liepen beide de 100 en 400 meter. Rosa liep 13,23s en later 1:01,00, in een sterk deelnemersveld goed voor totaal 10 punten. Rosita liep voor het eerst een 400 meter en kwam er met 1:06,45 achter dat het haar goed ligt.

De werponderdelen werden zoals vaker door Anna Goede en Annemieke Bolte gedaan. Anna begon met kogelslingeren, na drie pogingen links en rechts van de sector was de laatste poging toch goed, 26,54m. Kogel was wel constant, met drie pogingen over 10 meter, waarvan de verste 10,80m. Annemieke, die naast atleet ook onze beste supporter is, stootte haar verste kogel 7,86m. Bij het laatste onderdeel, discus, werd Anna vierde, dus weer veel punten voor het team.

Het laatste onderdeel is altijd de estafette, dit is ook altijd het spannendste onderdeel. Eva, Iris, Rosa en Ismay liepen hard, maar de laatste wissel was niet soepel en ruim buiten het wisselvak, dus geen punten voor dit onderdeel. Ondanks deze pech eindigde we slechts 12 punten achter de nummer 7 op een 11de plek. (Het is dus nog heel goed mogelijk om de degradatiewedstrijd in september te ontlopen.) En bovendien was het een dag vol prachtige individuele prestaties!

3 mei is de volgende wedstrijd in Krommenie.

Uitslagen (ook van de derde divisie) zijn hier te vinden.

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


nieuws algemeen: Wat nou zwaartekracht
   (19-04-2015)

door Janine Schuurman
Hoe ziet zo’n Nescioloop-dag eruit? Vroeg opstaan, al om 10 uur starten voor de 15 km. Broodje eten, thee en kopje zwarte koffie en dan … ja, wat dan tot de start. Hoe doen ‘echte’ lopers dat eigenlijk? Lezen die de krant? Gaan ze extra vroeg naar de start om de voor hen bekende tegenstanders te spotten en het psychologische spel te starten? Eten ze nog wat snelle koolhydraten? Spelen ze gewoon een spelletje op hun smartphone?

Ik besluit een muziekje te gaan luisteren, want beetje zenuwachtig ben ik toch wel: 15 km is toch best een oncomfortabele afstand. Is lopen eigenlijk comfortabel? Enne, ik schijn nooit echt diep te gaan zegt mijn lieve partner. Kies ik trouwens mijn hele leven al voor het comfortabele? Oh nee, geen grote levensvragen vandaag! Kan ik echt proberen mee te gaan met de 1:10 pacer zoals mijn lieve, gedisciplineerde en toch wel wat fanatiekere loopvriendin en trainingsmaatje Gertien (die deze keer niet mee kan doen) me heeft gezegd? Durf ik dat aan? Welke schoenen? Die ouwe of die nog eigenlijk net niet goed ingelopen lichtere? Welk shirtje? Korte of lange broek? Dilemma’s. 

Mijn Spotify-playlist met favoriete nummers speelt intussen door. Mmm. Geen typische oppeppende hardloopmuziek. Wel fijn ….

Naar de baan. Startnummer vastspelden. Chip aan de schoen. Inlopen en ja, toch die korte broek nog even snel aantrekken. Wat een mooi weer! Wat veel bekenden! Wat is het hier leuk! En 1:10 pacer: let’s give it a try! Het startschot klinkt en …. lopen.
Jeffrey So als stabiele pacer. Zwetende geconcentreerde mannen om me heen. Het gaat lekker. Het gaat goed. Het gaat super! Wat is lopen toch heerlijk! Zie je wel: wat nou zwaartekracht! Die grond zo kort mogelijk raken. Trots lopen, hoofd aan een touwtje, denk aan de knie-inzet en buikspieren aanspannen. Wat is het leven mooi! Zing ik nu een liedje? Zie ik daar iemand met een eierkoek? Nog 1 maal de brug over: nu is het echt niet ver meer. Iets versnellen aan het eind nog. Nee, comfortabel is het dit keer zeker niet! En. Dan. Echt? YES! PR!

Lieve vrijwilligers van AV'23: wat was het weer een geweldige loop, een prachtig evenement. Heel veel dank! Volgend jaar weer …

» Reageer (Reacties: 3)

(Terug naar boven)

toon pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - [Volgende >>]

 

lid worden / opzeggen
amsterdam-marathon
atletiekunie
topsport amsterdam
download hier de AV23-app!

de agenda:

agenda jeugd: Schrijf je in voor de 2de en 3de pupillencompetitie
   (24-04-2015)

De tweede en derde pupillencompetitie wedstrijden zijn vlak na elkaar. Je kunt je dus nu al voor beide wedstrijden inschrijven. Atleten schijven zich in via hun eigen vereniging.

De 2de pupillencompetitie is zaterdag 6 juni bij AV '23. Schrijf je in via dit formulier (alleen voor leden van AV '23!)

De 3de pupillencompetitie is zaterdag 27 juni bij NEA Volharding (Purmerend). Schrijf je in via dit formulier.

Tijdens de pupillencompetities zijn er geen pupillentrainingen. Tijdens de pupillencompetitie op onze eigen baan zijn er ook geen juniorentrainingen.

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 27 april: Koningsdag
   (24-04-2015)

GEEN TRAINING

(Terug naar boven)


agenda algemeen: 1 mei: 26e Surprise Run
   (22-04-2015)

Wij nodigen jullie uit voor de Surprise Run op vrijdagavond 1 mei a.s. We verzamelen voor de Openbare Bibliotheek (OBA) aan de Oosterdokskade 143 (tussen NEMO en het Centraal Station). Hier is ook een bewaakte ondergrondse fietsenstalling. Het stallen van een fiets is gratis. De Surprise Run is een training voor leden maar vooral ook voor niet-leden van AV’23. Dus kom vooral met vrienden/vriendinnen, kennissen, collega’s en familie! Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De maximale afstand die we lopen ligt rond de 10km. We lopen parcourtjes. Dit maakt het mogelijk om bij vermoeidheid een pauze te nemen.

Verder willen wij jullie verzoeken voor extra veiligheid lichtgevende hesjes te dragen.
Als je komt mail ons dit even, dat is voor ons handig voor de planning!

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 10 mei: B juniorencompetitie – Leiden Atletiek
   (21-04-2015)

1ste B juniorencompetitie – Leiden Atletiek

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 14 mei ABC
   (21-04-2015)

Amsterdams Baan Circuit – Phanos

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 14 mei: Hemelvaart
   (21-04-2015)

WEL TRAINING

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 24 t/m 25 mei: Pinkstermeerkamp
   (21-04-2015)

Pinkstermeerkamp - AV Startbaan

(Terug naar boven)


agenda jeugd: 25 mei: 2de Pinksterdag
   (21-04-2015)

GEEN TRAINING

(Terug naar boven)


agenda algemeen: 3/7: Amsterdams Baan Circuit
   (14-04-2015)

Semi-instuifwedstrijd op de AV23-baan met onderdelen voor pupillen, junioren en senioren (incl. masters), met aan het eind van het ABC een klassement inclusief prijzen:
- voor A1-pupillen: 60m, 60m horde, verspringen, vortex werpen en 4 minuten meters maken.
- voor A2-pupillen: hoogspringen, kogelstoten, verspringen, vortex werpen en 4 minuten meters maken.
- voor AB-junioren, senioren en masters:
  • hoogspringen
  • kogelstoten
  • 100m
  • 200m
  • 800m
  • voor senioren een speed-driekamp van 100m, kogelstoten en hoogspringen
  • coopertest (12 minuten meters maken, geen onderdeel van het circuit).
Binnenkort gaat de inschrijving open via atletiek.nu (wedstrijdlicentie vereist, behalve voor de Coopertest).
NB.: Er komen ook nog clinics!

(Terug naar boven)

NB.: Kijk voor de jeugd-agenda en andere aankondigingen voor de junioren en pupillen ook bij jeugd-agenda.

AV 1923

andere berichten:

21-04-2015

Trainingen in de meivakantie

lees het artikel

21-04-2015

Schrijf je in voor de 2de en 3de pupillencompetitie

lees het artikel

21-04-2015

Uit de bestuurskamer, 20 april 2015

lees het artikel

30-03-2015

29/03:Trainingspakkenwedstrijd 2015

Alle uitslagen op een rij.

lees het artikel

16-03-2015

Uit de bestuurskamer, 16 maart 2015

lees het artikel

16-03-2015

Vanaf zaterdag: Limonade na de training


lees het artikel

16-03-2015

Schrijf je in voor de pupillencompetitie 11 april


lees het artikel

16-03-2015

Ouderbijeenkomst boven verwachting!

Afgelopen vrijdag was de kantine gevuld met ruim 30 ouders om ideeën uit te wisselen over de jeugdafdeling van onze vereniging. We waren erg blij met de hoge opkomst en het enthousiasme. We hebben het gehad over de trainingen, wedstrijden en betrokkenheid van ouders.

lees het artikel

15-03-2015

Cross finale

Maud de Jong, rechtsZaterdag was de finale van de crosscompetitie in een heel guur Amersfoort. Er deden 61 atleten van AV '23 mee en in bijna iedere categorie kon een team gevormd worden. De concurrentie was in de finale wel wat groter, omdat uit alle drie de poules de beste atleten meededen. Toch hebben onze atleten het allemaal erg goed gedaan. Met zelfs zilver voor Maud de Jong (meisjes minipupillen), brons voor Joris Mantel (jongens minipupillen) en brons voor Tsega Kifle (jongens junioren C).

lees het artikel

12-03-2015

24 t/m 26 april Pupillenkamp

lees het artikel

09-03-2015

Louis Vinkloop, Amsterdam Noord, 16 maart 2015

lees het artikel

09-03-2015

CPC Loop, Den Haag, 9 maart 2015

lees het artikel

AV 1923
Heeft u een artikel voor de website? Stuur het per email naar de webadmin: - bij voorkeur met foto!