trainingen
 

nieuws algemeen: Wedstrijdorganisatoren/officials gezocht
   (05-11-2017)

door Ynze Strikwerda

Wedstrijdorganisatie
Ieder jaar worden er 4 à 5 baanwedstrijden georganiseerd op de atletiekbaan van AV’23. Zo hebben we ook afgelopen jaar 5 mooie wedstrijden mogen organiseren waaraan in totaal iets meer dan 900 atleten hebben deelgenomen.
Al een aantal jaren wordt de organisatie van alle baanwedstrijden met ontzettend veel plezier en energie gedragen door een klein vast groepje! Maar omdat Ynze een stapje terug wilt doen, zijn we op zoek naar versterking. Dit mag voor een enkele wedstrijd zijn maar het liefst voor 2 of meer wedstrijden per jaar.
De wedstrijdorganisatie houdt zich onder andere bezig met:

  • opstellen van de wedstrijddata en de wedstrijdagenda
  • indelen en coördineren van de vrijwilligers in aanloop van en tijdens de wedstrijd
  • contactpersoon naar ouders en atleten
  • beheer van de wedstrijdmaterialen
  • op- en afbouw van de wedstrijd
  • bedenken van nieuwe ideeën om de wedstrijd beter en aantrekkelijker te maken.

Lijkt het je leuk om je bij ons team aan te sluiten, neem dat contact op met onze vrijwilligerscoördinator Bart Boevink.

Official
Naast versterking van de wedstrijdorganisatie zijn we hard opzoek naar vrijwilligers of juryleden met de ambitie om door te groeien tot official. Bij iedere wedstrijd hebben we meerdere officials nodig, denk hierbij aan een starter, wedstrijdleider, microfonist en meerdere scheidsrechters. Om official te worden moet je tenminste in het bezit zijn van het jurydiploma om daarna deel te nemen aan een van de door de Atletiek Unie georganiseerde cursussen in de regio. Deze cursus van 3 avonden stoomt je dan klaar om als official aan de slag te kunnen bij al onze baanwedstrijden, en dat kunnen we goed gebruiken!
Lijkt het je interessant om de jurycursus te volgen of door te groeien tot official neem dan contact op met Robin Willems of Bart Boevink.

Amsterdams Baan Circuit
In 2015 zijn we in samenwerking met de Amsterdamse en Amstelveense atletiekverenigingen een mooi initiatief gestart met een circuit van 4 atletiekwedstrijden. Tijdens zo'n avondwedstrijd staan atletiek, gezelligheid, lekker eten en muziek centraal. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, organisatorisch en in deelnemer aantal en ook dit jaar willen we weer een mooie reeks wedstrijden neerzetten. Jammer genoeg treedt Ynze af als vertegenwoordiger voor AV’23 in dit circuit en is er dus dringend iemand nodig die het leuk vindt om aan te sluiten bij deze organisatie. Naast ondersteuning van de totale organisatie streven we er natuurlijk ook naar om een wedstrijd te organiseren bij ons op de baan, maar ook dat kan helaas niet zonder goede eigen wedstrijdorganisatie.
Lijkt het je leuk om mee te werken aan dit mooie evenement of wil je meer informatie over de werkzaamheden, neem dan contact op met Ynze Strikwerda.


Reacties

-- Reageren? Eerst inloggen --


→ lid worden / opzeggen


AV 1923

de agenda:

agenda algemeen: 8 januari: start Nescioclinic
   (10-11-2017)

Door 12 weken goede looptraining van een gediplomeerd trainer verbeter je niet alleen je conditie en looptechniek, je bent ook perfect voorbereid op de Nescioloop op zondag 8 april 2018 (inschrijving Nescioloop is bij de clinic inbegrepen). Er zijn twee opties: de kleine Nescioloop - 8 kilometer - gezond, ontspannen en vlot uitlopen, of de hele Nescioloop over 15 kilometer lekkerder, beter en sneller lopen.
De trainingen zijn één keer per week op maandagavond van 19.30- 21.00 uur op de atletiekbaan Radioweg 89 (tijdens de voorjaarsvakantie is er geen training).
Naast de trainingsavonden krijg je ook een op maat gemaakt hardloopschema voor een aantal eigen trainingen in de week.
In deze clinic wordt naast opbouw van uithoudingsvermogen, kracht en tempogevoel ook aandacht besteed aan looptechniek. Zo verbeter je niet alleen je conditie maar loop je ook meer ontspannen en is de kans op blessures kleiner.
De prijs van deze clinic bedraagt € 100,- all-in. Gebruik voor inschrijving dit formulier.

(Terug naar boven)


agenda algemeen: 11 februari: DiemerCross
   (08-11-2017)

Meer info hier.

(Terug naar boven)

AV 1923

andere berichten:

18-11-2017

Nieuw! AV23-vestjes te koop voor kinderen èn senioren

Lees meer...

16-11-2017

Nieuwe middellange-afstandstraining

Lees meer...

15-11-2017

Nescioloop 2018

Lees meer...

13-11-2017

Uit het rommelhok, 14 november 2017

Lees meer...

12-11-2017

DiemerCross - zondag 11 februari - onderdeel van nieuw cross circuit

Lees meer...

11-11-2017

Tim van der Heide (19) trainer van de Junioren C1, de B-Junioren en de specialisatie groep hoogspringen Junioren D1-C2

Lees meer...

08-11-2017

Inschrijven 2e cross

Lees meer...

08-11-2017

Sinterklaastraining

Lees meer...

05-11-2017

Wedstrijdorganisatoren/officials gezocht

Lees meer...

27-10-2017

42

Lees meer...

21-10-2017

Update Grote Clubactie

Lees meer...

17-10-2017

Nick van der Heide (21) trainer junioren-C1 en specialisatiegroep meerkamp junioren-D1-C2

Lees meer...

AV 1923
Heeft u een artikel voor de website? Stuur het per email naar de webadmin: - bij voorkeur met foto!

Ogenblik a.u.b. ...