trainingen
 

wat is mijn inlognaam

Wat is mijn inlognaam resp. wachtwoord?

Er zijn nog vaak vragen over inlognaam en wachtwoord. Daarom hier een korte toelichting.

Op de eerste plaats dit. We communiceren via e-mail, daarom moet je mailadres correct zijn. Je kunt dit controleren en aanpassen via wijzig lidgegevens. Daarvoor moet je dan wel al een inlognaam en wachtwoord hebben.

Je inlognaam krijg je toegezonden nadat je je opgegeven hebt als lid via het digitale inschrijfformulier. Alle leden die al lid waren voordat de digitale inschrijving van start ging hebben hun inlognaam per mail toegezonden gekregen.

Mocht je hem kwijtgeraakt zijn: de inlognaam bestaat uit de voornaam + achternaam van het lid (jijzelf of het kind dat lid is), verbonden door een punt. Dus: Voornaam.Achternaam

Bij achternamen met tussenvoegsels komen deze er soms tussen te staan, weer afgesloten met een punt. Dus: Voornaam.van.Achternaam
Maar meestal is dit niet het geval en vervallen de tussenvoegsels. Ook zijn in enkele gevallen de namen zonder hoofdletters. Dit zijn eigenaardigheden van het programma dat de inlognamen toekent.

Je wachtwoord kun je zelf hier wijzigen of hier aanvragen, je krijgt het dan toegestuurd op het mailadres dat bij je gegevens staat. Je gegevens kun je zelf hier aanpassen.

Tenslotte: kom je er niet uit, vraag hulp aan de ledenadministratie.


Ogenblik a.u.b. ...