trainingen
 

inloggen voor leden


Via deze pagina kun je je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Daarnaast kun je je facturen inzien en kun je andere leden en/of de contactgegevens van trainers opzoeken.

1. Je emailadres of je KNAU-nummer is je gebruikersnaam. Log je in voor de eerste keer? Klik dan op nieuw wachtwoord aanvragen en volg dan de email voor verdere instructies.

2. Gezinnen waarvan zowel ouder(s) als kind(eren) lid zijn, en die hetzelfde emailadres gebruiken, kunnen het KNAU-nummer gebruiken om in te loggen op het account van elk individueel lid.

3. Het KNAU-nummer (wedstrijdlicentie) staat op de digitale ledenpas die je ontvangt via email na inschrijving en aan het begin van elk nieuw kalenderjaar.

4. Controleer of je persoonlijke gegevens nog kloppen en pas deze indien nodig meteen aan. Als je een functie uitoefent en je ziet deze niet staan in je profiel laat het dan weten aan:  ook als je ziet dat er functie staat die je niet meer vervult

5. Je kunt eventueel meerdere emailadressen opgeven door een ";" tussen de emailadressen te plaatsen

6. Wil je jouw bankgegevens laten wijzigingen of doorgeven? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Die helpen je graag verder.

7. LET OP: Vanwege de overstap naar een ander systeem t.b.v. de ledenadministratie is het tijdelijk niet mogelijk om je in te schrijven voor verenigingswerk. Voor vragen over verenigingswerk mail naar:

 


Ogenblik a.u.b. ...