Sponsorkliks Leden sponsoren kosteloos AV'23

door Sandra Verkruisen

AV’23 doet sinds november 2018 mee met Sponsorkliks. Daarmee is het voor iedereen die AV’23 een warm hart toedraagt mogelijk om AV’23 GRATIS te sponsoren.

sponsorkliksGa de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar sponsorkliks.com en zoek op “gesponsorde club: Atletiekvereniging 1923”. Je kunt ook zoeken via de website van AV’23. Onderaan, in de voet van de webpagina’s, staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert je sponsordoel een commissie op terwijl je zelf de oorspronkelijke prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat, een pizza wilt laten bezorgen of een reis boekt. Via de AV’23-sponsorkliks kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de club geld oplevert.

Download de app op je smartphone en deel de link in je netwerk en vraag hen ook voor AV’23 via Sponsorkliks te webshoppen. De opbrengst is zelf te volgen.

Doe dus vanaf nu al je Sint- en Kerstinkopen via de link van Superkliks! Let op de gesponsorde vereniging is ‘Atletiekvereniging 1923‘!