Leden sponsoren AV’23

door Sandra Verkruisen

  1. sponsorkliks
  2. Vomar Klant-is-Koning kaart
  3. Vrienden van AV’23

We beseffen dat onze leden en de ouders van kinderen die bij AV’23 sporten al een flinke contributie betalen. We proberen die zo laag mogelijk te houden, maar ontkomen niet altijd aan kostenverhogingen. Daardoor moeten we soms op dingen beknibbelen die het allemaal net wat leuker zouden maken. Wie de vereniging een warm hart toedraagt kan de vereniging helpen. Dat hoeft je niet eens geld te kosten!

1 Sponsorkliks


AV’23 doet sinds november 2018 mee met Sponsorkliks. Daarmee kan iedereen AV’23 GRATIS sponsoren!
sponsorkliksGa de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar sponsorkliks.com en zoek op “gesponsorde club: Atletiekvereniging 1923”. Je kunt ook zoeken via de website van AV’23. Onderaan, in de voet van de webpagina’s, staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert je sponsordoel een commissie op terwijl je zelf de oorspronkelijke prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat, een pizza wilt laten bezorgen of een reis boekt. Via de AV’23-sponsorkliks kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de club geld oplevert. Let op: de gesponsorde vereniging is ‘Atletiekvereniging 1923‘.

Download de app op je smartphone, deel de link in je netwerk en vraag hen ook voor AV’23 via Sponsorkliks te webshoppen. De opbrengst is zelf te volgen.

2 Vomar Klant-is-Koning kaart

De Vomar heeft AV’23 toegevoegd als spaardoel bij hun Klant is Koning kaart (Kik). Over alle bestedingen die de klanten met hun kikkaart doen keert Vomar per drie maanden 0,5% uit aan AV’23. Dit kost jou als klant helemaal niets.
Heb je nog geen kikkaart, dan kun je die bij de klantenservice van de Vomar halen. Heb je deze kaart, geef dan je kaartnummer door via deze LINK. Onze penningmeester geeft dan het kaartnummer door aan de Vomar zodat je gratis mee kunt sparen.

Wil je weten welk voordeel een kikkaart je oplevert kijk dan hier: vomar.nl/kikkaart

3 Vrienden van AV’23


Draag je AV’23 een warm hart toe en mag het je best wel iets kosten, dan is de “Vrienden van AV’23” iets voor jou. Je kunt daar bij horen als je bereid bent minstens 3 jaar lang een jaarlijkse bijdrage te doen van ten minste € 100. Als Vriend van AV’23 krijg je een vermelding op de website en jaarlijks wordt er een speciale benefietavond georganiseerd waarvoor de Vrienden van AV’23 een VIP-uitnodiging ontvangen.
Wil je ook Vriend van AV23 worden? Vul dan dit aanmeldingsformulier in:

wil graag Vriend van AV23 worden.
(moet 100 zijn of meer).