Verenigingswerk huisvesting

Voor het jaar 2020 staan een aantal flinke onderhoudsklussen ingepland. Hiervoor zoeken we vrijwilligers met enige klus-ervaring. Je kunt de klussen vinden op de genoemde data in het menu [Verenigingswerk] van MijnAV23. Inhoudelijke vragen over de klussen kun je kwijt via huisvesting@av23.nl.

De belangrijkste klussen zijn:

  1. Schoonmaak van de kantine (elke 2 weken) op 16 mei, 30 mei, 13 juni, 27 juni, 22 augustus, 5 september, 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november en 12 december (telkens twee vrijwilligers).
  2. Graffiti-verwijderen: De zaterdagen 4 april en 21 november staan ingepland voor het verwijderen van graffiti van de buitengevels van ons clubhuis. De muren zijn nu schoon, maar de ervaring leert dat in de loop van het jaar toch altijd weer bekladding plaats vind. We zoeken een vrijwilliger die de zorg voor het schoonhouden van de muren op zich wil nemen. Het kunnen beschikken over een hogedrukspuit lijkt me wel handig.
  3. Opknappen materiaalruimte: uitruimen en afvoeren overtollig materiaal, vernieuwen elektra-leiding mini-vriezer, afdekken vloer, sauzen plafond, aanpassen kasten (timmerwerk), weer inruimen. We gaan die klus in het weekend van 16 en 17 mei doen. Beide dagen hebben we drie vrijwilligers nodig (de hele dag).