Vervolg op Start2Run bij AV’23

door Hans Hofstede

Binnenkort begint het vervolg op de Start to Run-cursus, waarbij we gaan proberen 5 kilometer zonder onderbreking hard te lopen. We hebben een uitgekiende cursus samengesteld waarbij elke zaterdagochtend instructie gegeven wordt en ieder een persoonlijk programma krijgt om in de tussenliggende tijd alleen of in groepjes verder te trainen.
De clinic begint op zaterdag 27 oktober om 9.30 uur op de atletiekbaan van AV’23 (Radioweg 89) en eindigt op zondag 30 december met onze traditionele oliebollenloop. Bij elkaar negen zaterdagochtendtrainingen van anderhalf uur en een afsluitende 5 (of 10) km-loop op zondag 30 december. De trainingen zijn heel specifiek gericht op het verbeteren van jouw persoonlijke prestatie op de vijf kilometer. Hierbij gaan we er vanuit dat je de beginselen van het hardlopen al onder de knie hebt.
De eerste twee trainingen worden door Dirk Beelen gegeven, de volgende trainingen door Emile Kuijvenhoven. Beide zijn ervaren en gediplomeerde looptrainers van AV’23. Het is nog steeds mogelijk je aan te melden, hoewel de tijd begint te dringen.
Oud-deelnemers aan onze Start2Run-cursussen kunnen inschrijven voor slechts €65,=. Voor alle anderen kost het €75,=. Aanmelden kan via deze link tot op de dag van de eerste training.