Vervolgcursus Hardlopen

Meld je nu aan

door Hans Hofstede

Zaterdag 22 oktober. start bij AV’23 de vervolgcursus Hardlopen. Deze cursus is oorspronkelijk bedoeld als vervolg op de Basiscursus Hardlopen (Start to Run), maar is ook heel geschikt voor mensen die hun oude liefde voor hardlopen weer willen oppakken. Zonder angst voor blessures leer je hoe je 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen. De cursus duurt negen weken en kost 70 euro.

Tijdens de cursus leer je de beginselen van het hardlopen en besteden we aandacht aan het voorkomen van blessures en het langzaam opbouwen van conditie, looptechniek en snelheid. In de loop van de cursus wordt dit verder uitgebouwd met het accent op duur, tempo’s en snelheid. De trainer geeft ieder persoonlijke aandacht en huiswerk. Onze trainer garandeert dat je na de vervolgcursus vijf kilometer achter elkaar kunt hardlopen en dus klaar bent voor deelname aan wedstrijdlopen en onze reguliere trainingsgroepen.

De trainingen zijn elke zaterdag van 22 oktober tot en met 17 december. We beginnen om 9.15 uur en zijn om 10.45 uur klaar. De trainingen worden gegeven op onze vernieuwde atletiekbaan Radioweg 89. Verzamelen voor ons clubhuis (baanzijde). De eerste trainingen worden gegeven door Dirk Beelen, daarna neemt Gerard Lijnzaad het van hem over..

Inschrijven kan via deze link. Let op dat je kiest voor de Vervolgcursus.

Voor iedereen die zich aanmeldt, ligt er bij de hardloopwinkel Run-Inn Linnaeuskade 5 een paar Falke hardloopsokken klaar. Je hoeft alleen maar je naam op te geven.

Voor al onze clinics en cursussen geldt, dat je het inschrijfgeld terug krijgt als de clinic of cursus niet doorgaat. Dit geldt ook bij het voortijdig afbreken van de clinic of cursus als gevolg van een gehele of gedeeltelijke lockdown.