de nieuwe clubkleding

Een kleine AV23-werkgroep is al geruime tijd aan de slag met het ontwerpen en laten produceren van de nieuwe clubkleding. Enige haast is inmiddels wel geboden, want de Atletiekunie heeft al toestemming verleend om het nieuwe tenue bij wedstrijden te dragen en vanaf 1 juli 2020 is het bij officiële wedstrijden zelfs verplicht! Nu zal het niet zo’n vaart lopen en zal het oude tenue ook nog wel gedoogd worden, maar bij NK’s en de competitie zul je toch niet het risico willen nemen dat je opeens niet mag starten.

Hierboven zie je het basis-ontwerp: bovenaan het nieuwe club-logo, voorop klein en achter wat groter, onderaan effen rood dat naar boven toe geleidelijk opsplitst in driehoekjes. De broeken zijn effen rood. Het rood is overigens wat donkerder dan voorheen. Voor wie het precies wil weten: Pantone 193C.

We willen de volgende kledingstukken gaan aanbieden: vrouwen: topje, singlet (tanktop) en T-shirt; hotpant, brief (bikinibroekje); mannen: singlet en T-shirt; voor beiden: sportbroek en korte tight. Voor de pupillen: singlet, korte en lange tight.

We willen – heel binnenkort – beginnen met een bestelronde. Alle artikelen kunnen besteld worden via onze webwinkel voor een tijdelijk verlaagd tarief! Ze worden dan voor ons gemaakt en na 3 tot 6 weken afgeleverd. Voor wie zijn maat niet weet zullen er in de kantine een aantal pasmodellen liggen, zij het nog niet in de definitieve kleuren.

Daarna – dus vanaf ergens in het komend voorjaar – kunnen kledingstukken via de webshop besteld worden. Die worden dan zo mogelijk meteen afgeleverd. Ze kunnen ofwel via de post toegezonden worden (verzendkosten) of gepast en gekocht worden in de winkel van Bijvoet Sport in Weesp – zolang de voorraad strekt.

Binnenkort méér!