verenigingswerk

Verenigingswerk

Een vereniging zoals AV23 kan niet zonder vele vrijwilligers die zich inzetten om alle activiteiten voor de leden mogelijk te maken. Een flink aantal vrijwilligers zet zich gedurende langere tijd in voor AV23 door een van de vele functies te vervullen (zie bijvoorbeeld wie is wat), als trainer of op een andere manier.

Voor alle senioren en masters en de ouders of verzorgers van jeugdleden tot en met 14 jaar is het uitvoeren van 1 functie of van 2 taken per kalenderjaar verplicht. Het is ook mogelijk om deze verplichting af te kopen voor € 50 afkopen.

Leden van 15 t/m 18 jaar hoeven zelf niet in te schrijven: zij krijgen twee taken toebedeeld door de verenigingsmanager en/of het jeugdbestuur, behalve als zij jeugdtrainer zijn aangezien dat reeds als verenigingswerk telt.

Op dit moment kun je je nog aanmelden voor de volgende taken:

  • zondag 21 oktober: opbouw reclame Amsterdam Marathon
  • zondag 21 oktober: bemensen verzorgingspost Amsterdam Marathon
  • zondag 28 oktober: meehelpen met de Middenmeerloop

Daarnaast zijn er momenteel vacatures voor de volgende functies:

  • Algemeen bestuurslid
  • Jurycoördinator

Aanmelden

Aanmelden voor de taken kan via MijnAV23 en dan [Verenigingswerk]. Klik op de juiste maand en je ziet vanzelf welke taken er nog beschikbaar zijn. Op MijnAV23 kun je ook zien welke functie(s) je momenteel vervult als dit het geval is. Klopt hier iets niet? Of heb je vragen over het verenigingswerk of de vacatures? Mail dan met Bart Boevink (verenigingsmanager@av23.nl).