het laatste pupillennieuws

Kinderfeestjes en ‘Adventure Parents’

door Tim en Nick van der Heide

Tim en ik (trainers van Junior B, initatiefnemers van Adventure Athletics) zullen de komende tijd een aantal activiteiten aanbieden bij/rondom AV23. We doen dit vanuit eigen initiatief maar AV23 houdt er ook een zakcentje aan over.

We bieden aan:

  • Kinderfeestjes: Atletiek het leukste wat er is? Wij organiseren graag een atletiek kinderfeestje. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan op je favoriete onderdeel! Volg deze link voor meer informatie.
  • Adventure Parents: sportles voor ouders op woensdagen van 17:30 tot 18:30 waarbij iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen onder therapeutische begeleiding. Volg link voor meer informatie.

 » lees verder »

0 comments
Featured Video Play Icon

Clubkampoenschappen 2019!

door Annerieke Kroeze

Trots op onze kids, hun ouders en de vele vrijwilligers. Het was soms even doorbijten (koud en nat) maar we hebben er met elkaar een mooie dag van gemaakt.
In het filmpje een impressie van de dag, met dank aan Roy Marinus.

Voor alle uitslagen, check:
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32443/

 » lees verder »

0 comments

Nieuwe Trainingstijden

Gisteren waren de clubkampioenschappen, dus vanaf vandaag, maandag 7 Oktober gelden nieuwe trainingstijden en schuift iedereen een groep op. Kijk op volgende link voor de correcte trainingstijden en je groep.
Veel plezier!

 » lees verder »

0 comments

Pupillenfinale 2019!

door Annerieke Kroeze

Op zaterdag 14 september vond de pupillenfinale plaats. Met 10 teams, 50 kinderen, gingen we naar Heerhugowaard. Op de heuvel naast het veld stond onze tent, waar de kinderen lekker speelden en de ouders met elkaar kletsten en naar de verrichtingen van onze atleten konden kijken. Het was een prachtige dag, met (bijna) alleen maar blije atleten.

De mini’s deden voor het eerst mee. Roos, Heleen, Madelief, Annemijn, Nora, Lex, Thom, Sten, Rayen en Felix deden het ontzettend goed, het plezier straalde van de gezichtjes. Mooie prestaties ook, want zowel de jongens als de meisjes werden met hun team eerste! Bovendien werd Roos individueel ook nog eens eerste, zij won twee onderdelen, en Lex tweede. Hij won ook nog lees verder

 » lees verder »

0 comments

Echo Mini marathons op 20 October

De Echo Mini Marathons voor kinderen tot en met 12 jaar worden op verschillende locaties in de stad gehouden. Jij bent van harte welkom!

Parcours
Doe mee met de Echo Mini Marathons, moedig de marathon lopers aan en doe mee met het spetterende en sportieve kinderfeest. Het parcours is 1 km lang. Kijk voor de routes en meer informatie op: www.tcsamsterdammarathon.nl/deelnemers/kinderlopen/

 » lees verder »

0 comments

Amsterdam Marathon, Middenmeerloop en AV23 Clubkampioenschappen

Door: Roger Rosner

Geen marathon zónder jullie bijdrage. zondag 20 oktober is de Amsterdam Marathon. Voor die marathon zoeken wij nog veel vrijwilligers, AV’23 leden die het leuk vinden om de stand aan de Rozenburglaan, Watergraafsmeer te bemannen. Bijvoorbeeld de Marathon Verzorgingspost of  Marathon Reclameploeg. Ben jij er zondag 20 oktober óók bij? Leuk! Wacht niet en meld je aan. Elke vrijwilliger ontvangt een uniek Amsterdam Marathon 2019 shirt en jack.


Voor de Middenmeerloop van zondag 27 oktober zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers. Wát kan ik precies doen, op die dag? Wat denk je van: 

  • Parcourswacht
  • Hulp bij afbouw
  • Hulp bij opbouw
  • Hulp bij na inschrijving
  • Hulp bij voor inschrijvingen inpakken
  • Helpen bij ophalen van startnummers op zaterdag
  • Handmatig tijdschrijven (back up voor chips)

Bij diverse taken kun je ook zelf nog meedoen met de wedstrijd.

 » lees verder »

0 comments