het laatste pupillennieuws

Foto Annerieke Kroeze

We gaan weer crossen!

door Annerieke Kroeze

Op 10 november is de eerste cross van dit seizoen, bij AKU in Uithoorn. Vorig jaar hadden we steeds meer dan 100 deelnemers, dat aantal hopen we nu minstens te evenaren!
Het zou kunnen dat je denkt: een cross, een cross? Wat is dat nu weer?

Een cross – vroeger ook wel veldloop genaamd – is een hardloopwedstrijd over onverhard terrein. En doorgaans ook over verschillende soorten ondergrond,

 » lees verder »

0 comments

Superlot Dave Haircreations Grote Clubactie

door Sandra Verkruisen

Dave Haircreations aan de Hogeweg 20 steunt AV’23 met de koop van een Superlot.
We zijn erg blij met deze steun en bedanken Patrick Hees voor de verkoop van dit lot! Ben je op zoek naar een goede kapper? Maak dan een afspraak via www.davehaircreations.nl of loop eens binnen.

 » lees verder »

0 comments
Marjolijn Kruijt

Nieuw atletiekseizoen Over overdracht, jaarplanningen en doorlopende leerlijnen

door Marjolijn Kruijt

De clubkampioenschappen zitten er op, en iedereen schuift deze week een jaartje door. De ini-mini’s worden mini, de mini’s C, de Ctjes B, enzovoort. In sommige gevallen gaan huidige (hoofd)trainers mee, in andere gevallen komen er nieuwe (hoofd)trainers voor in de plaats.

Vooral in dat laatste geval is het zaak dat er een goede overdracht plaatsvindt. Bovendien willen we natuurlijk als club graag dat er van mini’s tot en met junioren sprake is van duidelijk doorlopende leerlijnen en dat iedereen weet waar er in de komende tijd aandacht aan moet worden besteedt tijdens de trainingen.

 » lees verder »

0 comments
Flyer Mini Marathon

Echo Mini marathons in stadsdelen Amsterdam zondag 21 Oktober 2018

Ben jij onder de 12 jaar en wil jij ook wel eens mee doen aan een marathon? Dat kan! Schrijf je in voor een van de mini marathons tijdens de TCS Amsterdam Marathon die plaatsvinden op verschillende plekken in Amsterdam. Afstand is 1 km. Dat lukt je vast!

Lees hoe je je kan inschrijven in deze flyer.

 

 » lees verder »

0 comments
Jongens pupillen A1, van links naar rechts: Sierus, Noah, Yme, Joris en Reinier (foto: Monique Admiraal)

Finale Pupillencompetitie Haarlem (15/9) Ervaringen jongens pupillen A1

Ze zijn een sterk team en wilden voor de website wel iets over de finale vertellen:

Noah Khan: “Ik vond de finale heel erg leuk en gezellig, alleen voor een onderdeel was ik heel erg zenuwachtig, want je wilt natuurlijk wel het het allerbeste doen. Uiteindelijk waren ik en mijn team vierde geworden, maar toch was het heel erg leuk.”

Joris Mantel: “Wel jammer dat we tweede in het klassement waren en vierde bij de finale.

 » lees verder »

0 comments
foto: Monique Admiraal

Zon, goud, zilver en brons

Een prachtige nazomerdag bij de finale van de pupillencompetitie in Haarlem.

De AV’23 atleten en hun supporters verzamelden zich om 10 uur voor het defilé, een kleurrijke stoet met wapperende vlaggen, waarbij iedere club een ronde liep op de baan. AV’23 kwam uit met zeven pupillenteams die zich geplaatst hadden voor de finale. Om 11.00 was het startsein voor de estafettes, waar onze atleten meteen konden laten zien hoe snel ze waren. Daarna was het voor sommige teams wel een paar uur wachten voordat het volgende onderdeel begon.

 » lees verder »

4 comments