het laatste juniorennieuws

Kidsrun winnaars Galileïplantsoen (foto: Kjell Bogaard)

Amsterdam Marathon, kidsrun Galileïplantsoen

door Monique Admiraal

Het was vandaag een gezellig feest bij de kidsrun op het Galileïplantsoen! Veel AV’23 vrijwilligers op de been om te helpen (waarvoor dank!) en natuurlijk ook AV’23 atleten die meededen aan de kidsrun. Alle eerste plekken bij de oudste kinderen werden gewonnen door atleten van AV’23. Goud voor Benthe de Jong (meisjes 7-9 jaar), Robin Bogaard (jongens 7-9 jaar), Maud de Jong (meisjes 10-12 jaar) en Joris Mantel (jongens 10-12 jaar). Er waren ook prijzen voor kinderen van 1-3 en van 4-6 jaar, maar uw verslaggever wist dit keer niet of de deelnemers wel of niet lid waren van AV’23. (Een van de weinigen die reclame maakte met een mooie AV’23 trui was Robin Bogaard.) Alle kinderen gingen met lees verder

 » lees verder »

0 comments

Tussenstand Grote Clubactie

door Femke van Ooijen

Op 15 oktober hebben we maar liefst vierhonderd loten verkocht. Dat zijn de loten die al officieel zijn geregistreerd omdat ze online zijn verkocht of het lotenboekje is ingeleverd en ingevoerd. Dat is natuurlijk geweldig, maar AV’23 staat bekend om de verkooprecords, dus we roepen iedereen hierbij op om komende weken er nog even een tandje bij te zetten. Heb je alle buren en familieleden al gevraagd, hebben alle leden zelf al een lot in huis, is je boekje al vol? Zo niet, dan kun je dat nu nog doen!!!

Lever je boekje voor 1 november in, dat kan in de kantine, en maak zelf ook kans op een mooie prijs. En het is belangrijk dat je ook boekjes lees verder

 » lees verder »

0 comments

Kinderfeestjes en ‘Adventure Parents’

door Tim en Nick van der Heide

Tim en ik (trainers van Junior B, initatiefnemers van Adventure Athletics) zullen de komende tijd een aantal activiteiten aanbieden bij/rondom AV23. We doen dit vanuit eigen initiatief maar AV23 houdt er ook een zakcentje aan over.

We bieden aan:

  • Kinderfeestjes: Atletiek het leukste wat er is? Wij organiseren graag een atletiek kinderfeestje. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan op je favoriete onderdeel! Volg deze link voor meer informatie.
  • Adventure Parents: sportles voor ouders op woensdagen van 17:30 tot 18:30 waarbij iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen onder therapeutische begeleiding. Volg link voor meer informatie.

 » lees verder »

0 comments
Featured Video Play Icon

Clubkampoenschappen 2019!

door Annerieke Kroeze

Trots op onze kids, hun ouders en de vele vrijwilligers. Het was soms even doorbijten (koud en nat) maar we hebben er met elkaar een mooie dag van gemaakt.
In het filmpje een impressie van de dag, met dank aan Roy Marinus.

Voor alle uitslagen, check:
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32443/

 » lees verder »

0 comments

Nieuwe Trainingstijden

Gisteren waren de clubkampioenschappen, dus vanaf vandaag, maandag 7 Oktober gelden nieuwe trainingstijden en schuift iedereen een groep op. Kijk op volgende link voor de correcte trainingstijden en je groep.
Veel plezier!

 » lees verder »

0 comments

Echo Mini marathons op 20 October

De Echo Mini Marathons voor kinderen tot en met 12 jaar worden op verschillende locaties in de stad gehouden. Jij bent van harte welkom!

Parcours
Doe mee met de Echo Mini Marathons, moedig de marathon lopers aan en doe mee met het spetterende en sportieve kinderfeest. Het parcours is 1 km lang. Kijk voor de routes en meer informatie op: www.tcsamsterdammarathon.nl/deelnemers/kinderlopen/

 » lees verder »

0 comments