het laatste juniorennieuws

Mathilde Bakker (22), hoofdtrainer van de junioren-D1 en de B-pupillen Trainer van de maand juli 2018

door Monique Admiraal

Zij springt op dit moment het hoogste van alle vrouwen bij AV’23, ze geeft vier keer per week training, is voorzitter van het Jeugdbestuur en zal in september haar studie de Universitaire Pabo afronden. Een actieve, vrolijke jonge vrouw met een positieve instelling. Dit jaar bereikte zij met het team van de senioren vrouwen de eerste plaats in de eerste divisie. Hoe doet zij dit allemaal, vroeg trainer Michael Weber zich af,

 » lees verder »

0 comments

Warm, warmer, nog warmer…

Afgelopen weekend op 30 juni vond de 3e CD-competitie van dit seizoen plaats in Bussum. De AV’23 junioren waren goed vertegenwoordigd in alle teams.
Rondom het veld verschenen parasols en de kleinste stukjes schaduw werden opgezocht. De baan leek wel een oven. Maar de inzet van onze atleten was er niet minder om. Met veel enthousiasme hebben ze zich volop ingezet, er zijn PR’s verbeterd en zeer mooie prestaties behaald!
Zie voor de uitslagen de website van Atletiek.nu 
Volg link voor een kleine foto-impressie.

 » lees verder »

0 comments

Kickstart Grote Clubactie 2018

In september start de Grote Clubactie. We hoeven onze verkoopladder dit jaar niet bij nul te laten starten, want dankzij een niet opgehaalde hoofdprijs uit 2016 krijgt AV23 een leuk startbedrag. Staan jullie net als wij in september weer klaar om veel loten te verkopen voor AV23?!! #groteclubactie

 » lees verder »

0 comments

René Roos(52) trainer van de wedstrijdatleten junioren-B en senioren Trainer van de maand juni 2018

door Monique Admiraal

Hij was zelf een uitstekende 400-800 meter loper en geeft nu al een aantal jaren samen met Els van Noorduyn training aan de wedstrijdenatleten van AV’23. Zijn rol ziet hij vooral als coach, iemand die motiveert en stimuleert om de atleet verder vooruit te helpen om net een stapje harder te lopen. Daarbij vindt hij het belangrijk dat trainers elkaar om hulp durven vragen, allemaal in het belang van de atleet.

 » lees verder »

0 comments

Amsterdam Baan Circuit 2018

door Monique Admiraal

Gisteren was bij AV ATOS in Amsterdam-Noord de laatste van een serie van vier wedstrijden van het Amsterdam Baan Circuit.

De opkomst van AV’23 leden was groot. Vooral veel pupillen, een aantal junioren en ook een paar senioren en masters. Een mooie wedstrijd voor iedereen van elk niveau, georganiseerd op de vrijdagavond, voor de pupillen beginnend om 18.00 uur, voor de anderen om 20.00 uur. Onze leden hebben mooie prestaties behaald;

 » lees verder »

0 comments

NJK 2018 – aanstormend talent

door Theo Danes

In voorgaande jaren zijn we op het NK voor junioren verwend met medailles door een succesvolle generatie. Maar veel van die atleten zijn doorgestroomd naar de senioren en komen volgende week in actie. Toch werd in Emmeloord een aantal mooie prestaties neergezet en duidelijk wordt dat onder de bezielende leiding van Sylvester en zijn compagnon-trainers een nieuwe lichting ambitieuze B-junioren in aantocht is. De speerworp van Diede Mieras sprak daarvan het meest tot de verbeelding.

 » lees verder »

0 comments