berichten van het bestuur

foto: Boy Hazes

Sponsors gezocht Sponsoring, ‘Vrienden van’, Sponsorkliks en Superloten bij AV’23

door de sponsorcommissie - Monique Admiraal, Sandra Verkruisen, Levi Hazes en Bart Boevink

De contributieverhoging die per 2019 noodzakelijk is, was aanleiding om met een klein groepje te onderzoeken hoe AV’23 meer inkomsten kan halen uit sponsoring. Dit groepje is de basis geworden voor een ware sponsorcommissie die er niet tegenop ziet om actief sponsors te gaan benaderen die specifieke doelen van AV’23 financieel of in natura willen ondersteunen.

Voor 2019 zijn de volgende doelen gekozen:

  • dekking vinden voor de kosten van de training in de Indoorhal Ookmeer voor de junioren en topsportatleten: € 900,-
  • dekking vinden voor de kosten van de specialisatietrainingen voor pupillen, junioren en topsportatleten: € 2.000,-

 

Bedrijfssponsoring

Als tegenprestatie bieden we sponsors aan om een reclamebord te plaatsen langs onze atletiekbaan en/of hun lees verder

 » lees verder »

0 comments
oud vs nieuw logo

Terugblik op de Algemene Ledenvergadering

door Andrea Aquina

Even bijkomen vanavond. Zaken op een rij zetten en leermomentjes voor mezelf formuleren. Bedenken of ik nou tevreden met het verloop van de Algemene Ledenvergadering van gisteravond was of niet. Gelukkig komt de regen met bakken uit de lucht, en heb ik er geen enkel probleem mee om even een baantraining te missen vanavond.

Nadat we met een heel leuk initiatief begonnen, en de leden opdracht hebben gegeven om een commissie aan de slag te laten gaan om de ideeën voor een aangepast logo verder uit te werken, kwamen de zwaardere onderwerpen aan bod. De leden hebben gister de begroting vastgesteld. Maar dat ging niet vanzelf. Waar het bestuur al een aantal jaren aan het schipperen was om een sluitende lees verder

 » lees verder »

3 comments

Samenwerking AV’23 en DGLA: Sportwandelen in Oost, voor leden en niet-leden

door Andrea Aquina

Dutch Gay and Lesbian Athletics is een heel gezellige kleine Amsterdamse atletiekverenging zonder eigen accommodatie. Op woensdagavond traint DGLA bij AV’23 op de baan. Vorig jaar is DGLA een sportwandelgroep gestart die vertrekt vanaf de atletiekbaan van AV23. Deze groep is gezellig en succesvol, maar kan iets meer ‘body’ gebruiken. En voor AV’23 is dit een  mooie aanvulling op het atletiekaanbod dat we al hebben. Voor mensen voor wie hardlopen (nog) iets te hard gaat, maar ook voor mensen die herstellen van een blessure bijvoorbeeld.
De groep is toegankelijk voor leden en niet leden. Niet-leden betalen €37,50 per kwartaal. Leden van DGLA en van AV’23 kunnen zo meedoen.

Wat is sportwandelen?
Sportwandelen is stevig doorwandelen in een tempo van 5 tot 7 km lees verder

 » lees verder »

0 comments

Trainen voor de Dam tot Damloop

door Hans Hofstede

Ben jij één van de 20.000 gelukkigen die een startnummer voor de Dam tot Damloop te pakken kon krijgen of was je net te laat? Het maakt niet uit. Bij AV’23 kun je ook dit jaar weer terecht voor een goede voorbereiding op de Dam tot Damloop. Wij verzorgen een serie van dertien hardloop-trainingen, speciaal afgestemd op de Dam tot Damloop. Als extra kunnen wij ook zorgen voor een startnummer voor de 10EM en een goede startpositie in het vak voor Le Championleden of in het wedstrijdvak. Op zondag 23 september is de 10EM Dam tot Damloop, op zaterdag 22 september de 5EM “by night”. Voor deze laatste loop zijn nog voldoende startnummers te koop via de website damloop.nl.
De lees verder

 » lees verder »

0 comments

Vacature ledenadministrateur

door Andrea Aquina

Wil je wel graag iets – veel zelfs! – voor de club betekenen, maar hoef je niet zo nodig op de voorgrond, op de baan of achter de bar en/of lever je je bijdrage liever op een door jou zelf te verkiezen tijdstip gewoon vanuit huis? Dan hebben we hier wellicht wat moois voor jou.

Na zes trouwe jaren heeft Frits Wegenwijs laten weten dat hij de ledenadministratie graag wil overdragen. Dat vinden we uiteraard heel jammer, maar we hebben ook veel begrip voor zijn keus. Het is bovendien een logisch moment omdat we net op een ander administratiepakket zijn overgestapt.

“Zes jaar geleden heb ik de ledenadministratie overgenomen en na enige tijd de automatisering naar CWW (Club Web Ware) meegemaakt. lees verder

 » lees verder »

0 comments

Trainingskamp op de baan

door het bestuur

Over de bijdrage van Hans Hofstede vanuit de huisvestingscommissie is enige ophef ontstaan. De organisatie van het kamp heeft de toon van het stuk als negatief ervaren, terwijl ze juist met trots en tevredenheid terugkijkt op het verloop van dit trainingsweekend. Hoewel de heren elkaar gelukkig onderling inmiddels al weer een en ander hebben toegelicht en er wederzijds begrip is voor elkaar hierbij namens het bestuur een korte toelichting. Juist omdat we trots zijn op de ontwikkeling van de onze jeugdafdeling, waar dit trainingsweekend een onderdeel van is.

Sylvester heeft als hoofdtrainer van de B junioren vooraf toestemming gevraagd voor het trainingsweekend met overnachting. Het bestuur heeft –bij gebrek aan algemene afspraken over de gang van zaken in deze, Sylvester lees verder

 » lees verder »

0 comments