cursussen en clinics voor niet-AV23-leden

Naast de trainings- en wedstrijdmogelijkheden die AV’23 biedt aan haar leden, is het ook mogelijk om als niet-lid gebruik te maken van onze trainingsfaciliteiten.

Het hele jaar door bieden we allerlei korte en langlopende cursussen en clinics aan. Dit varieert van een hardloopcursus van zeven weken voor absolute beginners tot dertien weken trainen voor de Halve Marathon voor de meer ervaren wedstrijdloper.

Aan deze cursussen en clinics kan iedereen meedoen die denkt dat het niveau bij hem of haar past.

Hieronder een overzicht van ons aanbod voor niet-leden in 2023:

Nescioloop clinics
Op 16 april is er weer de Nescioloop (8 of 15 km). Om je te helpen je PR tijdens de Nescioloop te verbeteren biedt AV’23 vanaf woensdag 18 januari de Nescioclinic aan (13 trainingen voor €100,=). Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Basiscursus hardlopen
Start op zaterdag 21 januari van 9.15 tot 10.45 uur. Duur: 7 weken. Doel: 25 minuten hardlopen, zonder blessures. Kosten: € 50,-, inclusief tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Inschrijving: via deze link.

Vervolg op de basiscursus hardlopen
Start op zaterdag 11 maart van 9.15 tot 10.45 uur. Duur: 9 weken. Doel: deelname aan een 5 km trimloop. Kosten: € 70,-. Inschrijving: via deze link.

Bij gelijktijdig inschrijven voor  Basiscursus en Vervolgcursus zijn de kosten 110,-,. Beide bedragen zijn inclusief tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Inschrijving: via deze link.

Hardlooptraining voor mensen met parkinson
Kees van den Berg is gestart met een speciale trainingsgroep: meer info hier!

Alleen voor vrouwen: Van Wandelen naar Hardlopen
Elke woensdag van 9.30  tot 11.00 uur, het hele jaar door (behalve in de schoolvakanties). Locatie: westzijde van de grote vijver in het Flevopark. Doel: recreatief hardlopen met alleen vrouwen. Kosten € 100,= per jaar, inclusief verzekering via de Atletiekunie. Na een proeftraining kun je je aanmelden bij trainsters Carla of Tjitske. Gewoon een keer langskomen!