cursussen en clinics

Naast de trainings- en wedstrijdmogelijkheden die AV’23 biedt aan haar leden, is het ook mogelijk om geen lid te zijn en toch gebruik te maken van onze trainingsfaciliteiten.

Het hele jaar door bieden we allerlei korte en langlopende cursussen en clinics aan. Dit varieert van een hardloopcursus van zeven weken voor absolute beginners tot 13 weken trainen voor de Dam tot Damloop voor de meer ervaren hardloper. Aan deze cursussen en clinics kan iedereen meedoen die denkt dat het niveau bij hem of haar past.

Hieronder een overzicht van ons aanbod voor niet-leden in 2021:

 

Basiscursus hardlopen:

Start op zaterdag 28 augustus van 9.15 tot 10.45 uur. Duur: 7 weken. Doel: 25 minuten hardlopen, zonder blessures. Kosten: € 45,=, inclusief tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Inschrijving via dit formulier.

 

Vervolg op de basiscursus hardlopen.

Start op zaterdag 16 oktober, van 9.15 tot 10.45 uur. Duur: 9 weken. Doel: deelname aan een 5 km trimloop. Kosten: € 60,=, inclusief tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Inschrijving via dit formulier.
Bij gelijktijdig inschrijven voor  Basiscursus en Vervolgcursus zijn de kosten 100,=, inclusief tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Inschrijven via dit formulier.

 

Daarnaast is onderstaande optie doorlopend beschikbaar special voor vrouwen:

Van wandelen naar hardlopen: Elke woensdag van 9.30 tot 11.00 uur, het hele jaar door (behalve in de schoolvakanties). Locatie: westzijde van de grote vijver in het Flevopark. Doel: recreatief hardlopen met alleen vrouwen. Kosten € 100 per jaar incl. lidmaatschap Atletiekunie t.w.v. € 18,15. Na een proeftraining kun je je aanmelden bij trainsters Carla of Tjitske.

Voor al onze clinics en cursussen geldt, dat je het inschrijfgeld terug krijgt als de clinic of cursus niet doorgaat. De terugbetaling geldt naar rato bij het voortijdig afbreken van de clinic of cursus als gevolg van een gehele of gedeeltelijke lockdown.