cursussen en clinics

Naast de trainings- en wedstrijdmogelijkheden die AV’23 biedt aan haar leden, is het ook mogelijk om geen lid te zijn en toch gebruik te maken van onze trainingsfaciliteiten.

Het hele jaar door bieden we allerlei korte en langlopende cursussen en clinics aan. Dit varieert van een hardloopcursus van zeven weken voor absolute beginners tot 13 weken trainen voor de Dam tot Damloop voor de meer ervaren hardloper. Aan deze cursussen en clinics kan iedereen meedoen die denkt dat het niveau bij hem of haar past.

Vanwege de Corona-crisis en de renovatie van onze atletiekbaan in de zomer van 2020 zijn er dit jaar geen cursussen en clinics meer. Vanaf begin 2021 kun je weer bij ons terecht voor cursussen en clinics. Onderstaande optie is wel beschikbaar:

  1. Van wandelen naar hardlopen: Elke woensdag van 9.30 tot 11.00 uur, het hele jaar door (behalve in de schoolvakanties). Locatie: westzijde van de grote vijver in het Flevopark. Doel: recreatief hardlopen met alleen vrouwen. Kosten € 100,= per jaar. Na een proeftraining kun je je aanmelden bij trainsters Carla of Tjitske.