info over sponsoring

Sponsor AV’23 zo:

1 Reclameborden

Onze atletiekbaan op het openbare sportpark Middenmeer, gelegen in Amsterdam-Oost / Watergraafsmeer, naast veel andere sportclubs en naschoolse opvang, leent zich uitstekend voor adverteren langs de baan met een reclamebord.
De vereniging heeft ruim 600 leden, die wekelijks meerdere malen op de baan trainen. De pupillen worden daarbij meestal begeleid door (een van) hun ouders.
We organiseren elk jaar verschillende loopevenementen, zoals de Middenmeerloop in oktober en de Nescioloop in april, plus minstens één AmsterdamBaanCircuit-, pupillen- of juniorencompetitie-evenement, die elk veel deelnemers en bezoekers van buitenaf trekken. Er zijn ook regelmatig zg. clinics met niet-leden deelnemers.
Daarnaast houden tientallen scholen uit de binnenstad en Oost hun jaarlijkse sportdagen op de atletiekbaan.

Als tegenprestatie bieden we sponsors aan om een reclamebord te plaatsen langs onze atletiekbaan en/of hun logo en een weblink te plaatsen op onze website en facebook. Ook shirtreclame op bijvoorbeeld de jacks of truien van de topatleten of wedstrijdlopers is mogelijk. Deze mogelijkheden vindt u verderop in deze factsheet.

Prijzen voor reclameborden zijn exclusief de productiekosten en de overeenkomst geldt voor minimaal 3 jaar:

 • Afmeting en prijzen per jaar, enkelzijdig bord:
  300 x 75 cm € 250,-
  600 x 75 cm € 350,-
  Eenmalige productiekosten 3 meter bord circa € 170,- en 6 meter bord € 330,- incl BTW.

Ook doeksponsoring of Start/Finish-doeksponsoring is mogelijk. Dit kan onder andere tijdens evenementen zoals de AmsterdamBaanCircuit, loopwedstrijden of andere baancompetities. Prijzen in overleg.

 

2 Shirt sponsoring

Alle atleten die uitkomen in wedstrijden namens AV’23 dragen een AV’23-tenue bestaande uit een rode broek en wit shirt met ons logo. U kunt er voor kiezen een bepaald team te sponsoren en daarvoor op het AV’23 trainingsjack of -vest uw bedrijfslogo laten afdrukken. De sponsorbijdrage die we in overleg vragen is dan afhankelijk van de grootte van het team en de exposure. Enkele voorbeelden van wedstrijdteams zijn:

 • pupillen- en juniorenlopers bij cross- en baanwedstrijden
 • junioren NK teams
 • senioren NK teams
 • senioren en masters bij wegwedstrijden

Een en ander is wel ter goedkeuring door de trainer van de (top)sporters.
Indien u overweegt NK teams te sponsoren, dan kunnen we als tegenprestatie voor u en uw relaties een aantal toegangskaarten voor het NK senioren regelen.

 

3 Website – nieuwsbrieven – Sociale Media

Via onze website av23.nl, nieuwsbrieven en onze Facebookpagina krijgen atleten, hardlopers en bezoekers actuele informatie en nieuwsberichten.
Wij nemen uw logo en eventueel link op indien u sponsor bent van één van de door ons georganiseerde loopevenementen of indien u een sponsorpakket wenst. De Middenmeerloop en Nescioloop hebben hun eigen evenementenwebsite en Facebookpagina. Prijzen in overleg met organisatoren van de loopevenementen.
Als Superlotkoper bij de Grote Clubactie krijgt u in de periode september – december een nieuwsbericht op de website en Facebook met reclame-uiting, logo en weblink. Een Superlot kost € 150,- en hiervoor ontvangt u via de Clubactie 50 clubloten. Indien u ‘aan de deur’ een superlot koopt van één van onze lotenverkopertjes, worden de loten toegestuurd en kunt u deze aan relaties of werknemers uitdelen. In de eerstvolgende jeugdnieuwsbrief wordt u dan vermeld als Superlotkoper.
We zoeken ook elk jaar in de periode juli – augustus bedrijven die willen bijdragen met prijzen voor de lotenverkopers aan de Grote Clubactie. We vermelden deze bedrijven en prijzen in de nieuwsberichten over de Grote Clubactie in de periode september – december en maken reclame voor op een prijzenposter van de Grote Clubactie.

 

Sponsorpakketten

GOUD

 • 6 meter bord op de baan + banner + presentatie op de website
 • € 1000,- (prijs per jaar o.b.v. minimaal 3 jaar)

ZILVER

 • 6 meter bord + banner op de website
 • € 750,- (prijs per jaar o.b.v. minimaal 3 jaar)

BRONS

 • 3 meter bord + banner op de website
 • € 500,- (prijs per jaar o.b.v. minimaal 3 jaar)

 

4 Vrienden van AV’23

Wilt u geen sponsor worden, maar draagt u AV’23 wel een warm hart toe, dan is de “Vrienden van AV’23” iets voor u. U kunt daar bij horen voor een bijdrage van ten minste € 100 voor minstens 3 jaar. Vrienden van AV’23 krijgen een vermelding op de website en jaarlijks wordt er een speciale benefietavond georganiseerd waarvoor de Vrienden van AV’23 een VIP-uitnodiging ontvangen.