Locatie, route en contact

Locatie:

Route:

Kaart en routebeschrijving via Google Maps.

Kom je van buiten Amsterdam via de A10 dan kun je het beste parkeren op parkeerplaats Voorlandpad. Vanaf daar is het 250m lopen.

Kom je vanuit het centrum van Amsterdam parkeer dan op de parkeerplaats bij de Jaap Edenbaan aan de Radioweg. Vanaf daar is het 450m lopen. Of kom gewoon lekker op de fiets.

Voor beide parkeerterreinen geldt betaald parkeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd! Na 21.00 uur en op zondag is het parkeren gratis.

Het is niet toegestaan om kinderen met de auto af te zetten of op te halen via de naastgelegen woonwijk (Stade de Colombes). Parkeren is hier eveneens NIET mogelijk. Dit om overlast voor de bewoners te voorkomen. Graag uw medewerking!

Met openbaar vervoer kun je ons bereiken via station Sciencepark (10 minuten lopen) of met bus/tram.

Contact:

Voor informatie over het huren van de atletiekbaan en verloren voorwerpen bij sportdagen: sport@amsterdam.nl.

De meeste contactpersonen van onze vereniging zijn te vinden op onze wie is wat pagina. Je kunt dan rechtstreeks je vraag stellen aan de juiste persoon. Kom je er niet uit stuur dan gerust een bericht aan onze secretaris met dit formulier:

Contact Form Demo (#3)

We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Nog directer is een keer naar het clubhuis komen tijdens één van de trainingen. Meestal is er wel iemand van het bestuur aanwezig of je kunt een van de trainers aanspreken als je vragen hebt over de trainingen.