triathlon


Sinds de zomer van 2018 bieden we zwemtrainingen aan voor triatleten. Daarnaast kun je ook lid worden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en een wedstrijdlicentie aanvragen. Inmiddels bestaat de groep uit ongeveer 20 actieve triatleten. Voor een impressie van een aantal wedstrijden zie dit verslag van Tri.Bosbaan 2018, deze zwemwedstrijd in 2020 of dit verslag van Tri.Ouderkerk 2020.


Aanbod trainingen

zwemmen

AV’23 biedt vooralsnog één zwemtraining in de week namelijk op zaterdagochtend. We trainen van 08:00 – 09:00 in het Wethouder FB Duranbad in Diemen m.u.v. de zomervakantie en feestdagen. Daarnaast trainen we in de zomer af en toe in het open water.

Je kunt meedoen als je minstens 200 meter non-stop borstcrawl kunt zwemmen. De groep wordt verdeeld over meerdere banen zodat iedereen zoveel mogelijk op zijn/haar niveau kan trainen. We hebben vooralsnog voldoende ruimte om in te stromen op alle niveau’s.

lopen

Triatleten kunnen o.a. meetrainen met een van de wedstrijdloopgroepen op de atletiekbaan (maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag). Voor een compleet overzicht van alle groepen en tijden zie dit overzicht.

fietsen

In de praktijk wordt er regelmatig afgesproken om samen te gaan fietsen via onze app-groep of gaan we fietsen na afloop van de zwemtraining op zaterdag.


Hoe kun je deelnemen?

Je kunt altijd zonder verplichtingen twee keer meedoen aan een zwemtraining en een looptraining. Stuur ons even een berichtje zodat we weten dat je komt. Als je hierna wilt blijven trainen zullen we je vragen om lid te worden. Aanmelden als lid kan via deze pagina.

Als AV’23 lid betaal je naast je reguliere contributie alleen een toeslag voor de zwemtrainingen. Daarnaast bieden we een basislidmaatschap van de Nederlandse Triathlon Bond waarbij je zelf een wedstrijdlicentie kunt aanvragen.


Interesse of meer informatie?

Vragen of meer informatie: Roland van der Put (bestuurslid AV’23) en tevens triatleet: triathlon@AV23.nl.