triathlon


Sinds de zomer van 2018 bieden we zwemtrainingen aan. Dit doen we voor triatleten, maar ook voor iedereen die graag een andere sport wil beoefenen naast hardlopen. Daarnaast kun je ook lid worden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en een wedstrijdlicentie aanvragen. Inmiddels bestaat de groep uit ongeveer 15-20 actieve triatleten. Voor een impressie van een aantal wedstrijden zie dit verslag van Tri.Bosbaan 2018 of dit verslag van Tri.Ouderkerk 2020.


Aanbod trainingen

zwemmen

AV’23 biedt één wekelijkse zwemtraining aan op zaterdagochtend. We trainen van 08:00 – 09:00 in het Wethouder FB Duranbad in Diemen m.u.v. de zomervakantie en feestdagen. We werken hiervoor samen met zwemvereniging De Meeuwen. Daarnaast trainen we in de zomer af en toe in het open water.

Je kunt meedoen als je een paar banen borstcrawl kunt zwemmen. De groep wordt verdeeld over meerdere banen zodat iedereen zoveel mogelijk op zijn/haar niveau kan trainen. We hebben vooralsnog voldoende ruimte om in te stromen op alle niveau’s.

lopen

Triatleten kunnen o.a. meetrainen met een van de wedstrijdloopgroepen op de atletiekbaan (maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag). Voor een compleet overzicht van alle groepen en tijden zie dit overzicht.

fietsen

In de praktijk wordt er regelmatig onderling afgesproken om samen te gaan fietsen via onze app-groep.


Hoe kun je deelnemen?

Je kunt altijd zonder verplichtingen twee keer meedoen aan een zwemtraining en een looptraining. Stuur ons even een berichtje zodat we weten dat je komt. Als je hierna wilt blijven trainen zullen we je vragen om lid te worden. Aanmelden als lid kan via deze pagina.

Als AV’23 lid betaal je naast je reguliere contributie alleen een toeslag van EUR 150 voor de zwemtrainingen. Daarnaast bieden we een basislidmaatschap van de Nederlandse Triathlon Bond waarbij je eventueel zelf een wedstrijdlicentie kunt aanvragen.


Interesse of meer informatie?

Vragen of meer informatie: Roland van der Put: triathlon@AV23.nl.