Corona-update bestuur

Vanaf zaterdag 5 juni zijn de Corona-maatregelen verder versoepeld. In dit nieuwsbericht informeren we jullie over wat dit betekent voor AV’23.

Voorafgaand en na afloop van de trainingen blijven volwassenen 1.5m afstand houden. Tijdens de trainingen is dit niet meer noodzakelijk zoals bij het inhalen op de baan, maar we raden iedereen wel aan om elkaar de ruimte te geven wanneer dit mogelijk is zoals bij de warming-up of tijdens instructies.

Kleedkamers en douches zijn geopend en mogen weer normaal gebruikt worden. Het blijft verplicht voor volwassenen om 1.5m afstand te houden.

De kantine gaat weer open, maar vooralsnog alleen tijdens evenementen voor de deelnemers en trainers/vrijwilligers. We zullen dan een buitenterras creëren. Bestellen en afhalen van eten/drinken kan boven in de kantine maar je dient dan wel een mondkapje te dragen en 1.5m afstand te houden. Mogelijk kan er bij evenementen ook beneden op het terras besteld en betaald worden.

Er is nog geen publiek/ouders toegestaan tijdens trainingen en evenementen. Je bent natuurlijk altijd welkom om mee te helpen bij een evenement en zo toch aanwezig te zijn bij de activiteiten van je kind. 🙂

Reserveren voor het krachthonk blijft verplicht. Iedereen die materiaal heeft geleend en dit nog niet heeft teruggebracht wordt opgeroepen om dit z.s.m. te doen.

Vanzelfsprekend blijven alle basisregels gelden zoals handen wassen en thuisblijven bij klachten of in afwachting van een testuitslag. Net als iedereen hopen we dat we vanaf eind juni nog meer mogelijkheden krijgen.