Grote Clubactie

door Sandra Verkruisen

De landelijke Grote Clubactie (GCA) loopt van 18 september tot 23 november. We hebben dit jaar een belangrijk doel: een eigen Elektronische Tijdmeting (ET). Hiermee wordt het makkelijker om wedstrijden te organiseren vanuit onze vereniging Van elk verkocht lot gaat 80% naar AV23.

Verkopen van een lot (€ 3,-) is heel makkelijk via de persoonlijke QR code die elk lid per mail ontvangt of verkoop een Superlot (€ 150,- voor 50 loten). Via de QR code komen kopers op de persoonlijke verkooplink en verschijnen de lotnummers bij de koper op het bankafschrift.

Heb je de mail niet meer met de link naar je verkooppagina of wil je een Superlot (ver)kopen mail dan naar clubactie@av23.nl.

Om de verkoop te stimuleren werken we samen met sponsoren de volgende die leuke prijzen aanbieden aan de best verkopende leden: T&F Camps, VROG, Café-Restaurant Polder, BIJVOET, Sport4Kidz en Stayokay Oost en Studio K.

Verkoop minstens 10 loten en je krijgt een zwart t-shirt van Charco & Dique – AV23 én je kunt meedoen aan de clinics. Verkoop minstens 50 loten of een Superlot en je krijgt zelfs een AV23 hoodie!