1 september 2018: Save the Date!

door het bestuur

We zitten dit jaar in een lustrumjaar. Misschien had je het je nog niet gerealiseerd, want de ogen zijn immers al gericht op 2023, als we ons volgende lustrum alweer vieren en ons 100-jarig bestaan. Daar willen we uiteraard groots voor uitpakken. In aanloop daar naar toe zullen we in 2018 eerst nog ons 19e lustrum vieren. Hoe en wat ligt nog niet vast, maar wilde en enthousiaste ideeën zijn er wel al. Wat inmiddels vaststaat is de datum: 1 september. Reserveer deze laatste zaterdag van de zomervakantie in je agenda, zet er een grote rode kring omheen op de kalender, of nog beter, een driehoek: op deze dag vieren we feest! Een feest met sport, met eten, drinken, muziek, jeugd, ouders, junioren, senioren, leden, oud-leden, ereleden, noem het maar op.
Voor de organisatie van de lustrumdag zijn we op zoek naar meer mensen die in de lustrumcommissie willen plaatsnemen en een onderdeel van de organisatie op zich willen nemen. Het kerstgala-team staat al in de startblokken om er een feestelijke dag van te maken, maar de lustrumcommissie wil een brede afspiegeling van de club zijn omdat 1 september ook een dag voor de gehele club moet worden.
Op woensdag 16 mei in de avond komen we bij elkaar om plannen te gaan smeden en taken te verdelen. Wil je ons hierbij helpen, zit je boordevol ideeën, of heb je zin om mee te brainstormen en te organiseren: stuur een berichtje aan Andrea (voorzitter@av23.nl) en markeer naast 1 september ook 16 mei in je agenda. Vele handen maken licht werk, dus meld je aan!!