24 t/m 26 april Pupillenkamp

Beste pupillen B, A1 en A2 en ouders/verzorgers,

Dit voorjaar gaan we weer op pupillenkamp! Dit jaar gaan we naar Austerlitz (provincie Utrecht), een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam. We vertrekken op vrijdag 24 april om 17:00 uur vanaf de atletiekbaan en zullen zondag 26 april om 14:00 uur weer worden opgehaald.

In Austerlitz hebben wij een groot en gezellig verblijf gereserveerd, aan de rand van het bos. We slapen met de hele groep in één groot verblijf waar we onze eigen voorzieningen hebben zoals een keuken, eetzaal, slaapkamers (met stapelbedden!) en eigen douches en toiletten. Met grote buiten speelruimtes voor de deur, zullen bosspelen en spannende speurtochten zeker tot het programma behoren. Tijdens het kamp zal er natuurlijk ook getraind worden. Tevens  is er een speciale plek voor hét kampvuur, waar sterke verhalen vertelt kunnen worden! Wat je allemaal mee moet nemen hoor je binnenkort. Om vrijdag in Austerlitz te komen en zondag weer terug te gaan naar Amsterdam, zijn er ouders nodig die ons willen brengen en/of halen met de auto.

De kosten voor het hele weekend zijn €67,50 per persoon. Dit is inclusief eten en drinken, twee overnachtingen en een overvol spelprogramma.

Wil je mee? Stuur dan uiterlijk 5 april een e-mail naar: pupillenkamp@hotmail.com met daarin de volgende gegevens: voor- en achternaam pupil, geboortejaar, telefoonnummer waar ouders/verzorgers op te bereiken zijn tijdens het pupillenkamp, wel of niet brengen met de auto, wel of niet halen met de auto, het aantal zitplaatsen in de auto (inclusief eigen kind) en of uw kind allergieën heeft of andere dingen die wij moeten weten.

Wij hebben er al veel zin in, hopelijk jullie ook!

Groeten van de organisatie van het pupillenkamp,
Margaux & Mathilde