Bericht van de Technische Commissie #1

door Ynze Strikwerda

In navolging van het bestuur zal ook de Technische Commissie eens in de zo veel tijd de vereniging op de hoogte stellen van lopende zaken, oproepen en behaalde doelen. De Technische Commissie is opgezet in 2013 met het doel het bestuur te verlichten van een aantal zaken. Zo houdt de Technische Commissie zich o.a. bezig met alle trainingen en trainers (vanaf de junioren B), de veiligheid op en rond de baan en het materiaal.

Nieuwe commissieleden
Sinds een aantal maanden hebben wij twee nieuwe leden/vertegenwoordigers in de technische commissie. Kirsten Vendrig vertegenwoordigt het bestuur en Ronald Groot, vader van drie kinderen op AV’23, het jeugdbestuur. Samen met Sander Stok (technische zaken), Gerard Lijnzaad (loopzaken) en Ynze Strikwerda (wedstrijdzaken) vormen wij nu een volwaardige commissie met vertegenwoordigers van alle disciplines.

Materiaalcommissie
Sinds maandag 25 april is de materiaalcommissie geïntegreerd in de technische commissie. Met vertegenwoordigers uit alle disciplines moeten wij de materialen kunnen aanschaffen waar behoefte aan is. Mis je nog iets of is er iets kapot? Meld dit dan bij je trainer of bij ons.

Opleidingen
Begin april hebben drie jeugdtrainers (Joshua Record, Mathilde Bakker en Titus Sendrowicz) hun examen afgelegd voor de Atletiekunie-opleiding Basis Baanatletiektrainer niveau 3. Met trots mogen wij vermelden dat zij alle drie geslaagd zijn, gefeliciteerd!
Ook Ynze Strikwerda heeft een examen succesvol afgerond en mag zich sinds kort wedstrijdleider noemen.
Wil jij ook een opleiding volgen tot jurylid, wedstrijdofficial of trainer? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je op weg.

Veiligheid
Graag attenderen wij alle leden er nogmaals op dat er voor het gebruik van de atletiekbaan een aantal regels zijn opgesteld. Deze regels moeten er voor zorgen dat alle aanwezige groepen met zo min mogelijk overlast hun trainingen kunnen uitvoeren. Alle groepen dienen hierbij de veiligheid op de baan te garanderen. Ook voor het gebruik van de krachtruimte zijn een aantal regels opgesteld om veiligheid en bruikbaarheid te handhaven. Alle regels zijn te vinden op de website onder het kopje ‘Trainingen’.

Volgens ons jaarplan zullen we de communicatie van de technische commissie verbeteren. Het publiceren van dit soort berichten is een eerste stap. Voor vragen naar aanleiding van dit bericht en alle overige vragen kun je altijd een e-mail sturen naar technischecommissie@av23.nl. Je kunt een van ons natuurlijk ook gewoon voor of na onze eigen training op de baan aanspreken.