Clubkampioenschappen gaan niet door

door de technische commissie van AV´23

Inmiddels hebben jullie via een mail van het bestuur kunnen lezen dat de CK helaas niet door kunnen gaan op de manier die wij ons voorgesteld hadden.
We hebben echter goed bekeken wat er wèl mogelijk is: een onderlinge trainingswedstrijd. Die gaan we organiseren op zaterdag 24 oktober. We zullen deze dag over 3 groepen verdelen, waarschijnlijk de mini´s, C- en B-pupillen in de ochtend, dan midden op de dag de A-pupillen en aan het einde van de middag de D-,C-, B- en A-junioren. Alleen atleten onder de 18 jaar mogen meedoen. Bovendien hebben de C- en D-junioren voorrang, in verband met de groepsgrootte.

De onderdelen zijn sprint (40 of 60 meter), bal of kogel, verspringen en een 600 of 800 meter. Het chronoloog staat uiterlijk dinsdag op atletiek.nu.

Heb je je al opgegeven en doe je gewoon mee? Dan hoef je niets te doen.
Wil je liever niet meer meedoen? Schrijf je dan uit via atletiek.nu of mail naar jeugd@av23.nl.
Was je nog niet ingeschreven en wil je alsnog meedoen? Geef je dan op via atletiek.nu. Dat kan tot en met woensdag 21 oktober. Let op: er is een limiet aan het aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven (of uitschrijven).

We hebben bij deze wedstrijd geen hulp van ouders nodig. Ook mogen zij helaas niet als toeschouwer aanwezig zijn.

We hopen hiermee dit heel rare seizoen zo toch op een positieve manier af te sluiten, daar hebben we allemaal wel behoefte aan!