De gezelligste wedstrijd van het jaar

door Anna Goede

foto: Boy Hazes

De Clubkampioenschappen waren dit jaar extra speciaal. Het was feest. Er waren slingers, suikerspinnen, pannekoeken, spelletjes van Griffioen Outdoor en muziek.

180 minipupillen tot en met masters waren van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat serieus met de meerkamp bezig, in het zonnetje en aangemoedigd door heel veel ouders en vrienden. Dit resulteerde in prachtige uitslagen.

De wedstrijd werd afgesloten door de 4×90 estafette die glansrijk werd gewonnen door vier atleten en sneeuwwitje, een panter, een dolmatier met een aap op zijn rug, een beer, een jager, een wortel, een konijn en een eend.

Een wedstrijd zoals deze is alleen maar mogelijk door de wekenlange voorbereiding van de wedstrijdorganisatie, feestcommissie, trainers en vrijwilligers. Ook alle vrijwilligers op de dag zelf juryleden, EHBO, barbediening, pannenkoekenbakkers, starters, omroepers en ga zo maar door zijn onmisbaar! Grote dank voor iedereen die heeft geholpen om het een onvergetelijk feestje te maken.

Tot laat werd er gedanst op de atletiekbaan met muziek van de AV ’23 gelegenheidsband onder leiding van Ynze, en de swingende muziek van Duck, het bandje van trainer David.

De hele dag is vastgelegd, foto’s en filmpjes zijn terug te vinden op www.sportunzipped.com, een nieuwe website met een verzameling van atletiekbeelden, en bij Boy Hazes (ook te downloaden).

Heb je zelf ook nog iets te delen? Schrijf dan een reactie of stuur je link naar jeugd@av23.nl.