Informatie cross 9 november

De starttijden verschillen per categorie omdat er verschillende afstanden worden gelopen, het chronoloog is te vinden op www.tigch.nl/cross/20132014/20131109_aku/info.pdf Het is belangrijk dat jullie minimaal 30 minuten voor de starttijd aanwezig zijn zodat er genoeg tijd is om je nummer op te halen en een korte warming-up te doen.
De dag zelf:
Op de dag zelf zal er een algemene AV’23 spot zijn waar je je nummers kunt ophalen en eventueel je spullen kunt leggen. Er wordt door twee trainers voor elke cross een korte warming-up gegeven zodat je lekker warm aan de wedstrijd begint. Ook zullen er meerdere trainers rondom het parcour staan om jullie aan te moedigen.

Vervoer:
Omdat er nogal wat verschillende mogelijkheden en wensen zijn over het afreizen doen we dat niet centraal. Het addres: AKU Uithoorn. Sportpark Randhoorn, Randhoornweg 120, Uithoorn.
Een routebeschrijving kan worden gevonden op google maps door het huisaddres en bestemming in te vullen.
 
Wat mee te nemen:
Wat eten en drinken voor na of voor de cross. Je clubkleding, speldjes (deze zijn meestal te krijgen bij de cross maar het is handig om ze voor de zekerheid mee te nemen). Bij koud weer is het verstandig om een extra shirt onder je hemdje te dragen.