inschrijven C/D-juniorenkamp nog tot 24 april

door Sammie Jansen

Voor alle C- en D-junioren wordt er dit jaar weer een spetterend juniorenkamp georganiseerd! We gaan dit jaar naar de accommodatie De Woensberg in Blaricum waar we in blokhutten verblijven. Het kamp vindt plaats van vrijdag 13 tot zondag 15 mei. Bij de accommodatie is veel buitenruimte waar we onze fantasie de vrije loop kunnen laten! Speurtochten, bosspelen en andere fantastische activiteiten behoren dus tot de mogelijkheden. Tijdens het kamp zal er natuurlijk ook getraind worden. Er is ook een speciale plek voor een kampvuur. Het wordt dus een weekend dat je niet wilt missen!

Om vrijdag in Blaricum te komen en zondag weer terug te gaan naar Amsterdam, zijn er ouders nodig die ons willen brengen en/of halen met de auto.

Inschrijven kan door een email te sturen naar juniorenkamp@hotmail.com. Inschrijven kan tot uiterlijk 24 april. Vermeld in de mail:

  • Naam kind
  • Geboortejaar
  • Kan er een ouder heen- en/of terug rijden, met hoeveel personen inclusief eigen kind
  • Telefoonnummer waarop ouder(s) te bereiken zijn tijdens het kamp (liefst mobiel)
  • Bijzonderheden als allergieën of dieetwensen

De kosten voor het hele weekend zijn €70,- per persoon (dit is inclusief eten, drinken en vermaak). Maak dit zo snel mogelijk over naar rekeningnummer: NL 69 INGB 000 5022214 t.n.v. AV’23 o.v.v. juniorenkamp, naam junior en geboortejaar junior.

Vertrek: vrijdag 13 mei rond 17:00 vanaf de atletiekbaan
Eind: zondag 15 mei worden de junioren om 14:00 opgehaald in Blaricum

Voor verdere vragen en opmerkingen kan gemaild worden naar juniorenkamp@hotmail.com.
Wij hebben er al veel zin in, hopelijk jullie ook!