Inschrijving D-competitie geopend

door Nick van der Heide

Een belangrijke mededeling voor alle D-junioren van AV’23: dit is de kans om samen met je teamgenoten de mooiste, gezelligste en beste club van Nederland te vertegenwoordigen. AV’23 dus..
De wedstrijddagen zijn 23 april (bij AKU), 21 mei (SAV) en 25 juni (NEA-Volharding). De landelijke finale vindt plaats op 10 september.
De D competitie staat open voor elk D1- en D2-lid van AV’23, wat dan ook betekent dat we verwachten dat elk D1- en D2-lid van AV’23 zich gaat inschrijven. Het zonnetje hebben we al besteld, dus dat komt goed. Inschrijven voor alle 3 de wedstrijden kan via het volgende inschrijfformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk je voor elke wedstrijd los op te geven via het zelfde formulier. Inschrijving kan steeds tot twee weken voor aanvang van de wedstrijd.
Schrijf je zo snel mogelijk in zodat de trainers kunnen beginnen aan een opstelling. Lees de informatie in het inschrijfformulier zorgvuldig door. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je deze gerust stellen aan je trainers op de baan.

Tot slot hebben we nog 4 handige tips voor je:

  • moedig al je atletiekvriend(inn)en aan om zich net als jij in te schrijven voor de D competitie. Hoe meer AV’23ers, hoe meer gezelligheid je de wedstrijddagen zult hebben!
  • doe mee aan de trainingspakkenwedstrijd om je PR’s nog wat aan te scherpen voor aanvang van de competitie. Daarnaast is het gewoon bijzonder leuk.
  • ga naar het Juniorenkamp. Dit gaat namelijk het tofste weekend van je leven worden.
  • oe tenslotte je stinkende best op de trainingen.

Tot op de baan! Sportieve groeten van de trainers D1 & D2.