Inschrijving voor de DiemerCross van zondag 16 februari geopend

Op zondag 16 februari vindt de negende editie plaats van onze sfeervolle DiemerCross: lekker lopen voor jong en oud over onverharde paden in het Diemerbos, muzikaal begeleid door de Neuteblazers en soep na de finish. De start is ook dit jaar weer bij de Blokhut van Scouting Diemen, niet ver van de ingang van het bos.

Voor kinderen t/m 8 jaar is er een cross over 700 meter, terwijl kinderen t/m 12 jaar mee kunnen doen aan de wedstrijd over 1850 meter. Oudere deelnemers kunnen kiezen uit de Stammercross over 4900 meter, met speciale prijzen voor junioren t/m 18 jaar, en de Veeneikcross over 9500 meter, met speciale prijzen voor masters 50+.

De DiemerCross is dit jaar weer de finale van het Mokums Cross Circuit, dat verder bestaat uit de Boscross van Phanos (op 15 december) en de Gaasplascross van AV Feniks (op 12 januari). Als je ook mee doet aan die crosswedstrijden krijg je bij de DiemerCross een leuk aandenken van de sponsor (Daarom Diemen).

Voor de DiemerCross kun je t/m vrijdag 14 februari inschrijven via https://inschrijven.nl/form/2020021601107-nl. Je betaalt daarvoor € 5,00 t/m € 10,00. Meer informatie over de wedstrijd vind je op Diemercross.nl.

Meehelpen bij de wedstrijd in het Diemerbos is ook een leuke manier om je verenigingswerk te doen: gezellig en inclusief lunchpakket.