jeugdnieuwsbrief 7 januari 2018

Beste allemaal,
Ten eerste natuurlijk heel sportieve wensen voor 2018: dat het een glansrijk jaar mag worden, vol in beweging!

Dan de activiteiten:
1. zelf betalen wedstrijden
2. de derde cross
3. andere crossjes en wedstrijden
4. Nescio-loop
5. indoor-wedstrijden
6. rode vestjes
7. instroom-moment
8. monique admiraal nieuwe webmaster
—-
1. zelf betalen wedstrijden
– Reminder: vanaf dit jaar dienen de wedstrijden zelf betaald te worden door (de ouders van) de pupillen, omdat de kosten voor de club te hoog worden. Deelname aan competitie-finales worden wel door de club betaald.

2. de derde cross
– De derde cross van de competitie komt eraan! Iedereen is al per mail ge├»nformeerd. Hierbij nogmaals de link zodat je je kunt inschrijven als je dat nog niet hebt gedaan: inschrijven derde cross . Als je aan twee van de drie crossjes hebt meegedaan kun je je wellicht kwalificeren voor de finale. In de link vind je alle informatie.

3. andere crossjes en wedstrijden
– Los van de competitie zijn er ook hele leuke crossjes en wedstrijden.
Er is in Amsterdam sinds dit jaar een crosscircuit, en die start met de Gaasperplascross op zaterdag 13 januari. inschrijven kan via gaasperplascross.nl .
De tweede cross van dit circuit is de Diemercross op zondag 11 februari ( diemercross.nl ) en de laatste cross is in het weekend van 10 maart in het Amsterdamse Bos.

4. Nescio-loop
– Denk ook vast aan onze eigen Nescio-loop op zondag 8 april! Die is op onze eigen baan en wordt door ons georganiseerd. Je kunt alvast inschrijven via nescioloop.nl .

5. indoor-wedstrijden
– Indoor valt er ook veel te beleven, bijvoorbeeld op 10 februari in Zoetermeer (wel een beetje ver), 18 februari bij Phanos (in de Ookmeerhal), en op zondag 11 maart is de nationale pupillen indoor in Apeldoorn. Dat is echt een hele leuke wedstrijd waar kinderen uit heel Nederland aan meedoen. Als je van sprinten houdt kun je meedoen op vrijdag 2 februari aan de Phanos sprintindoor. Voor al deze wedstrijden kun je je inschrijven via atletiek.nu .

6. rode vestjes
– Een groot succes: de rode vestjes! Er zijn er bijna 80 verkocht en dat is te zien op de baan tijdens de trainingen. In maart is er weer een kans om vestjes te bestellen.

7. instroom-moment
– Op 3 februari is er weer een instroommoment voor nieuwe kinderen. Heel veel plek hebben we niet, maar een aantal nieuwe gezichten zul je zeker zien.

8. monique admiraal nieuwe webmaster
– Helaas stopt Peter Groen per 1 januari als webmaster. Wij danken hem voor al zijn inzet. Nieuwsberichten voor de jeugd kunnen nu naar Monique Admiraal gemaild worden. Het mailadres is ‘ jeugdredactie@av23.nl ‘.
Let op: graag bij ieder stukje een foto toevoegen. Dat is leuker voor de site.
Sportieve groet!
Namens de jeugd van AV ’23