Juniorenkamp 24 t/m 26 oktober

door Rosa de Jong

Beste C- en D-junioren (geboren in 1999 t/m 2002),                                 

In oktober gaan we weer op juniorenkamp! Dit jaar gaan we naar Austerlitz, een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam. We vertrekken op vrijdag 24 oktober rond 17:00 vanaf de atletiekbaan en zullen zondag 26 oktober om 14:00 uur weer worden opgehaald.

In Austerlitz hebben wij een groot en gezellig verblijf gereserveerd, aan de rand van het bos. We slapen met de hele groep in één groot verblijf waar we onze eigen voorzieningen hebben zoals een keuken, eetzaal, slaapkamers en eigen douches en toiletten. Er is veel buitenruimte waar we onze fantasie de vrije loop kunnen laten! Speurtochten, bosspelen en andere fantastische activiteiten behoren dus tot de mogelijkheden. Tijdens het kamp zal er natuurlijk ook getraind worden. Er is ook een speciale plek voor een kampvuur! Wat je allemaal mee moet nemen hoor je binnenkort. Om vrijdag in Austerlitz te komen en zondag weer terug te gaan naar Amsterdam, zijn er ouders nodig die ons willen brengen en/of halen met de auto.

Wil je mee? Schrijf je dan in via juniorenkamp@hotmail.com.
Doe dit uiterlijk 10 oktober!
Vermeld in de mail:
–    Naam deelnemer
–    Geboortejaar deelnemer
–    Kan er een ouder heen- en/of terug rijden, met hoeveel personen inclusief deelnemer
–    Telefoonnummer waarop ouder(s) te bereiken zijn tijdens het kamp (liefst mobiel)
–    E-mailadres ouders
–    Bijzonderheden als allergieën of dieetwensen

De kosten voor het hele weekend zijn €72,50,- per persoon (dit is inclusief eten en drinken en vermaak). Maak dit bedrag zo snel mogelijk over naar rekeningnummer NL69INGB0005022214 t.n.v. AV’23 te Amsterdam, o.v.v. Juniorenkamp 2014 + naam junior(e)

Alle correspondentie met betrekking tot het kamp zal plaatsvinden via: juniorenkamp@hotmail.com.

Wij hebben er al veel zin in, hopelijk jullie ook!

Namens de organisatie,
Rosa (trainer D2-junioren)

LET OP: Het gaat om de junioren die VOOR 5 oktober nog D1, D2, C1 of C2 zijn. Dat betekent geboren in: 1999, 2000, 2001 of 2002