NEK ‘light’ op 24 september bij AV’23

Jarenlang heeft AV Startbaan in Amstelveen de Nederlandse Estafette Kampioenschappen (NEK) georganiseerd. Na twee coronajaren kreeg Startbaan dit jaar helaas de organisatie niet rond en was de knoop al doorgehakt om het evenement te annuleren. AV’23 is met AV Startbaan het gesprek aangegaan en hier is een mooie samenwerking uit voortgekomen. 
AV Startbaan en AV’23 organiseren op zaterdag 24 september samen de NEK light, op de accommodatie van AV’23.
´Light´ omdat het niet zoals gebruikelijk een tweedaags evenement is; we hebben ervoor gekozen om één mooie dag te organiseren vanwege de korte voorbereidingstijd. Volgend jaar willen de twee clubs gezamenlijk een ouderwetse tweedaagse organiseren.
De inschrijving via atletiek.nu  gaat open op 17 augustus. Het programma is hier wel al op te bekijken. Per onderdeel kunnen maximaal twee teams van dezelfde club inschrijven. Heb je meerdere teams? Dan komen deze op de reservelijst.
Voor de 4×60, 4×80 en 4×100 is er een finale. Helaas lukt dat niet voor de andere onderdelen ivm de haalbaarheid van het chronoloog.

De 4×100 en 4×400 zijn officiële NK-onderdelen voor de mannen, vrouwen, U20 en U18!

Op 17 augustus kun je alvast de teams inschrijven, zonder de namen van de lopers door te geven. Wij denken dat het vanwege de zomervakantie niet realistisch is van jullie te verwachten dat je dat al helemaal rond kunt hebben. De namen van de lopers willen we uiterlijk op 3 september hebben. Zie verder nek.av23.nl.

NB: Het is mogelijk met een team dat bestaat uit atleten van verschillende clubs mee te doen. Je doet dan mee buiten mededinging. Dit kun je aangeven bij de inschrijving.