Op 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start!

door Femke van Ooijen

Over een week is de kick off van de Grote Clubactie 2019 en start de lotenverkoop. Alle jeugdleden ontvangen binnenkort een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe je online loten kunt verkopen. Daarnaast worden de lotenboekjes komende week bij de trainingen uitgedeeld. En dan ………. aan de slag. Omdat alle kleine beetjes helpen, en je hier de vereniging mee steunt: we hebben weer een heel mooi spaardoel. En misschien ook omdat je ook buiten de baan wel van een beetje competitie houdt? Ga jij dit jaar voor de titel topverkoper van 2019?

Hoe zat het ook alweer? Een lot kost 3 euro, en daarvan is 80% voor AV’23. Vorig jaar hadden we een recordopbrengst van 4.922,- euro. Hoe leuk zou het zijn om dit jaar 2100 loten te verkopen en die 5.000,- euro te halen? Dat wordt ons doel. Zodat we weer veel leuke trainingen en wedstrijden voor de jeugd kunnen organiseren. En als we het spaardoel halen, dan gaan we dit jaar ook weer een grote aankoop doen. Wat dat wordt, maken we binnenkort bekend. Eerder kochten we mede door de hogere opbrengst de mooie AV’23 tent voor de wedstrijden, en er komt binnenkort (mede dankzij Sponsorkliks) een picknicktafel naast de baan. 

De eerste prijzen voor de topverkopers zijn intussen ook bekend. We hebben meerdere mooie clinics, Film+Dinerbonnen van Studio K, boeken van boekhandel Van Pampus, een bon voor taart of ander lekkers bij Bakkerij Gutter, Rittenkaarten bij TUN FUN, Apenkooien bij Sport4kidz, en prijzen van T&F Camps en VROG. We zijn erg blij met deze sponsoren en verwachten dat er nog prijzen bijkomen. Daarnaast is er voor iedereen die 10 loten of meer verkoopt, een kleine verrassing. 

Hou daarvoor de posters en jeugdnieuwsbrief in de gaten.