Samenwerking AV’23 en DGLA: Sportwandelen in Oost, voor leden en niet-leden

door Andrea Aquina

Dutch Gay and Lesbian Athletics is een heel gezellige kleine Amsterdamse atletiekverenging zonder eigen accommodatie. Op woensdagavond traint DGLA bij AV’23 op de baan. Vorig jaar is DGLA een sportwandelgroep gestart die vertrekt vanaf de atletiekbaan van AV23. Deze groep is gezellig en succesvol, maar kan iets meer ‘body’ gebruiken. En voor AV’23 is dit een  mooie aanvulling op het atletiekaanbod dat we al hebben. Voor mensen voor wie hardlopen (nog) iets te hard gaat, maar ook voor mensen die herstellen van een blessure bijvoorbeeld.
De groep is toegankelijk voor leden en niet leden. Niet-leden betalen €37,50 per kwartaal. Leden van DGLA en van AV’23 kunnen zo meedoen.

Wat is sportwandelen?
Sportwandelen is stevig doorwandelen in een tempo van 5 tot 7 km per uur. Elke training begint met een warming-up. Daarna wordt een route gewandeld, zoveel mogelijk in het groen. De deelnemers worden begeleid door een wandelcoach. Nog een voordeel: er wordt gezellig in een groep gewandeld! De sportwandelingen gaan altijd door, ook in de vakanties en ook als het regent of vriest.

Waar en wanneer?
Je kunt elke woensdagavond sportwandelen van 19.00 tot 20.30 uur. De groep start vanaf de atletiekbaan AV’23, Radioweg 89, Amsterdam-Oost.

Aanmelden? Stuur een mail naar dgla.atletiek@hotmail.com