Update Technische Commissie

door Ynze Strikwerda

Hopelijk heeft iedereen een mooie jaarwisseling achter de rug en staat ons een gezond en sportief 2017 te wachten. Eén van de goede voornemens van de TC is een betere communicatie naar de vereniging toe. Laten we het jaar daarom goed beginnen en in week 1 al een update publiceren.

EK wedstrijdset
Afgelopen zomer hebben we kunnen genieten van een mooi Europees kampioenschap in eigen stad. Veel AV ’23-ers zijn betrokken geweest in de aanloop naar en tijdens het evenement. Als dank heeft de gemeente Amsterdam een groot deel van de wedstrijdmaterialen (hordes, startkubussen, speren en nog veel meer) geschonken aan de SAA (Stichting Amsterdam Atletiek), waar AV’23 bij aangesloten is. Vanaf komend jaar kunnen we dus tijdens wedstrijden vrij gebruik maken van de officiële EK-equipment.

EK hoogspringmat
Zoals velen waarschijnlijk al hebben gezien, hebben we ook de officiële EK hoogspringmat mogen overnemen. Na een iets te lange tijd opgeslagen gelegen te hebben in het krachthok ligt de mat sinds afgelopen week eindelijk op zijn goede plek op de baan. In samenwerking met het stadsdeel heeft de mat nu een mooie nieuwe overkapping en met wat AV’23-handjes ook een degelijk vlonder. De oude mat was aan vervanging toe en hopelijk laat de nieuwe mat onze atleten springen tot grote hoogtes.

Wedstrijdseizoen
Komend jaar zullen 20 ploegen(!) van AV’23 deelnemen aan de competitie. Speciaal uitkijken is naar het NK teams op 20 mei 2017 waar de mannen van AV’23 zullen aantreden in de hoogste divisie van Nederland.
Naast veel deelnemende ploegen zullen we ook weer een aantal mooie wedstrijden organiseren op de eigen baan. Komende jaar worden er 4 hardloopevenementen en 4 à 5 baanwedstrijden georganiseerd. Wil jij helpen bij een van deze evenementen? Schrijf je dan als vrijwilliger in via de website of loop even langs bij Bart Boevink in de kantine.

Jaarplan
Ieder jaar stelt de TC een jaarplan op om onszelf een aantal doelen te stellen. Ook voor 2017 hebben we weer een uitgebreid jaarplan met een aantal scherpe punten. Wil je ons jaarplan inzien? Stuur dan een mailtje naar technischecommissie@av23.nl of spreek een van ons na de training aan op de baan.