Vacature ledenadministrateur

door Andrea Aquina

Wil je wel graag iets – veel zelfs! – voor de club betekenen, maar hoef je niet zo nodig op de voorgrond, op de baan of achter de bar en/of lever je je bijdrage liever op een door jou zelf te verkiezen tijdstip gewoon vanuit huis? Dan hebben we hier wellicht wat moois voor jou.

Na zes trouwe jaren heeft Frits Wegenwijs laten weten dat hij de ledenadministratie graag wil overdragen. Dat vinden we uiteraard heel jammer, maar we hebben ook veel begrip voor zijn keus. Het is bovendien een logisch moment omdat we net op een ander administratiepakket zijn overgestapt.

“Zes jaar geleden heb ik de ledenadministratie overgenomen en na enige tijd de automatisering naar CWW (Club Web Ware) meegemaakt. Op een gegeven moment kon ik lezen en schrijven met dit pakket. Helaas zijn we dit jaar (noodgedwongen) overgestapt naar AllUnited. Ik kan absoluut geen grip krijgen op dit pakket ondanks de prima begeleiding door Erik en Roland. Wellicht ben ik te oud (wordt in september 70) en zeker niet thuis in dit soort databases. Ik wil daarom van mijn taak als ledenadministrateur worden ontheven. Het is m.i. tijd voor een jonger lid dat wel thuis is in dit soort pakketten. Ik zal natuurlijk wel zolang de honneurs waarnemen maar het verwerken van mutaties kost me zoveel tijd dat ik het liefst op korte termijn wordt vervangen door een nieuwe ledenadministrateur.”

Onze nieuwe webadministrateur Roland (van der Put) maakt een goede beschrijving van de meeste voorkomende processen in ons systeem en is samen met onze penningmeester Erik beschikbaar als vraagbaak voor de ledenadministrateur. Als je geïnteresseerd bent om onze nieuwe ledenadministrateur te worden, of graag eerst meer informatie wil: stuur dan even een berichtje aan ledenadministratie@av23.nl of aan webadmin@av23.nl.