Vrijwilligers gezocht voor TCS Amsterdam Marathon 20-10-2013

door Gerard Lijnzaad

Zoals jullie al in het artikel van Anna Goede hebben kunnen lezen, is inzet van onze AV’23 vrijwilligers voor de TCS Amsterdam Marathon op zondag 23 oktober dringend gewenst. De groei van de marathon lijkt onstuitbaar, zodat wij dit jaar weer nog meer deelnemers langs zien komen dan in voorgaande jaren. Ik doe daarom een dringend beroep op jullie om je aan te melden als vrijwilliger.

De grote bulk hebben wij nodig voor de verzorgingspost, bij het in de marathon altijd kritische 30km-punt, vlak bij het Amstel Station. Daarnaast hebben wij vrijwilligers nodig voor het ophangen en verwijderen van de reclamedoeken langs delen van het parcours en vrijwilligers voor de Echo Mini Marathon (jeugdloop) bij het Galileïplantsoen.

Realiseer je bij jouw aanmelding dat je de hele dag in bezig bent, de ploeg van de reclamedoeken gaat zelfs al heel vroeg op pad. De ploeg voor jeugdloop is niet zolang bezig, maar wordt van harte uitgenodigd om na afloop de verzorgingspost te versterken. Als beloning voor jouw inzet krijgt de vereniging een vergoeding en jij ontvangt een Mizuno Running-jack en een Mizuno Running-shirt (jeugdloop alleen jack).

Je kunt je per e-mail aanmelden via:

     vrijwilligers-AmsterdamMarathon-av23@xs4all.nl

Vermeld in welke ploeg je bij voorkeur wordt ingezet en vergeet niet de door jou gewenste kledingmaat voor jack en shirt op te geven. Houd er als vrouw rekening mee dat het mannenmaten betreft, dus dat je waarschijnlijk een kleinere maat nodig hebt dan je gewend bent. De beschikbare maten zijn S, M, L, XL en XXL.

Heb je vragen dan kun je die richten aan het hierboven vermeldde e-mailadres of mondeling stellen aan Robin Willems of Gerard Lijnzaad.