Weer beginnen met hardlopen?

door Hans Hofstede

Al tijden niet meer aan hardlopen toegekomen, uitgeschakeld door de angst voor corona, een blessure of gebrek aan tijd? Vanaf zaterdag 28 augustus 2021 kun je bij AV’23 de draad weer oppakken. Met de Basiscursus van de Amsterdamse atletiekvereniging AV’23 leer je van een professionele trainer (Dirk Beelen) op een verantwoorde manier hardlopen. Ook kun je deze cursus gebruiken om de draad weer op te pakken na een lange tijd niet gelopen te hebben. We beginnen met de training om kwart over negen. Om kwart voor elf zit het er al weer op en ligt de hele zaterdag nog voor je open. We verzamelen op de rode kunststof atletiekbaan van AV’23, Radioweg 89, sportpark Voorland-Middenmeer in de groene Watergraafsmeer. De cursus duurt zeven weken en daarna kun je gegarandeerd 25 minuten non-stop hardlopen.

Deze cursus kost €50. Je bent dan ook tijdelijk lid van de Atletiekunie, inclusief hun collectieve verzekering. Inschrijving: via deze link.

 

Heb je de smaak te pakken en wil je meteen door, dan kan dat. Op zaterdag 16 oktober start de Vervolgcursus, zelfde tijd, zelfde plaats, andere trainer (Emile Kuyvenhoven). In deze cursus wordt je loopstijl en techniek verder verbeterd, waardoor je loopprestaties in tijd, tempo en afstand toenemen en de kans op blessures vermindert. De Vervolgcursus duurt negen weken en wordt afgesloten met een duurloop van 5 km. De vervolgcursus kost € 70,=, inclusief tijdelijk lidmaatschap Atletiekunie.

Het hele pakket van Basis- en Vervolgcursus kost € 110,=. Dus een tientje korting. Inschrijving: via deze link (volgt z.s.m.).

 

Voor al onze clinics en cursussen geldt, dat je het inschrijfgeld terug krijgt als de clinic of cursus niet doorgaat. Dit geldt ook bij het voortijdig afbreken van de clinic of cursus als gevolg van een gehele of gedeeltelijke lockdown.