Wervingsactie opknapbeurt kantine – leden AV’23

door de kantinecommissie

Ons clubgebouw is voor onze leden een plek om na te praten na afloop van een training, om te genieten van een kopje koffie of nog een paar mailtjes te versturen terwijl zoon of dochter aan het trainen is en waar onze trainers samen hun trainingen voorbereiden. In 2000 hebben we ons clubgebouw in gebruik genomen. Sinds enkele jaren beheren leden, onder begeleiding van de kantinecommissie, ‘onze kantine’. Om met z’n allen te blijven genieten van de kantine, willen we dit jaar het interieur opknappen.
Met de contributie van onze leden kunnen we de trainingen verzorgen, ons materiaal beheren en de administratie voeren. Een opknapbeurt voor het interieur van onze kantine valt niet binnen de begroting van de vereniging. Daarom doen we nu een oproep onder onze leden:

Steun de opknapbeurt van onze kantine en doneer 5 Euro!

(Een ander bedrag mag natuurlijk ook.)

Met jullie financiƫle bijdrage gaan we de kantine volledig verven, het meubilair vervangen, nieuwe prijzenkast bouwen en natuurlijk een vernieuwd assortiment aanbieden.

De wervingsactie loopt t/m 20 april.In de email die naar iedereen gestuurd is kun je vinden waar u uw donatie naar kunt overmaken. Mocht u op een andere manier willen helpen bijvoorbeeld met schilderen, klussen of tweedehands  spullen die in een kantine passen. Stuur dan even een mailtje naar verenigingsmanager@av23.nl.

Alle donateurs zijn natuurlijk uitgenodigd voor de feestelijke ‘opening’ van de vernieuwde kantine. Daar heffen we graag, als dank, het glas met jullie. Leden die 50 Euro (of meer) doneren, nodigen we uit voor een speciale sponsoren lunch.

Vragen of suggesties kun je mailen aan de kantinecommissie – kantine@av23.nl.

Hartelijke groet, Bart, Judith, Marijke, Leonieke, Lucas en Paulien