Wie helpt er mee bij de organisatie van de Catwalk Run?

door Michiel Hatenboer


Op zaterdag 27 juni wordt het festival Kunst In Sport (KIS) Diemen 2015 gehouden, onder andere met een gratis optreden van Dolf Jansen en community singing op het Diemerplein. Er zijn op die dag activiteiten op het gebied van Theater & Sport, Film& Sport, Muziek & Sport, Beeldende Kunst & Sport en Literatuur & Sport, evenals een beurs met boeken, cd’s en dvd’s.
Het is de bedoeling dat het festival aan het eind van de morgen wordt geopend met de allereerste Nederlandse Catwalk Run, een hardloopwedstrijd van ongeveer vijf kilometer door het centrum van Diemen. In het kader van Mode & Sport lopen de deelnemers bij de start en finish over een speciaal daarvoor gebouwde catwalk. Er zijn niet alleen prijzen voor de snelste, maar ook voor de best geklede lopers.
Heb je zin om mee te doen met de organisatie? Neem contact op met Michiel Hatenboer: m.hatenboer@theaterdeomval.nl / 020 6907125. Op dit moment is er nog niet veel meer dan het idee en de medewerking van de gemeente Diemen en de plaatselijke winkeliersvereniging.