Zaterdag 30 december oliebollenloop

door Andrea Aquina

Op zaterdag 30 december organiseert AV’23 weer de Oliebollentraining. Een gezamenlijke duurloop, waarbij niet de snelheid of de prestatie voorop staat, maar de gezelligheid en bovenal natuurlijk de beloning na afloop: een praatje met je loopmaatjes, het uitwisselen van goede voornemens en natuurlijk de vers gebakken oliebollen, glühwein, warme chocomel en desgewenst uiteraard andere drankjes.

We lopen dezelfde rondes als voorgaande jaren (kaartjes volgen). Hoewel het een gezellige duurloop is, is het wel lekker om een klein beetje je eigen tempo te lopen. Omdat we willen dat de groepen niet uit elkaar vallen hebben daarom we op de 5 kilometer voor/achterlopers in verschillende tempo’s en op de 10 kilometer enkele pacers: een groep voor de snellere lopers < 45min, een groep die zo rond de 55min loopt en een groep > 1u (die is het leukste natuurlijk als je alles uit heel 2017 nog graag even wil doornemen met je clubgenoten, of als je het fenomeen ‘stofzuigen’, uit het interview met Hans wil meemaken!). Het belangrijkste motto is “Samen uit, samen thuis!”

De loop is voor alle leden, en ook de ouders van jeugdleden zijn welkom. Wil je kinderen die nog geen 5km aankunnen meenemen: dat kan, maar geef ze wel op, want dan zorgen we dat er voor de kinderen ook een leuke sportieve bezigheid op de baan is.

Aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Andere consumpties dan de oliebollen, glühwein en warme chocomel dienen wel gewoon afgerekend te worden. Voor een inschatting van de inkopen en de hoeveelheid te bakken oliebollen willen we graag dat je je aanmeldt. Dat kan via het evenement Oliebollenloop 2017 op de facebookpagina van AV’23 of met een mailtje aan voorzitter@av23.nl.

Het programma:
Vanaf 15:00u welkom in de kantine
15:30-16:00u vertrek van de verschillende afstanden/tempogroepen
16:30-17:00u terugkomst clubhuis en oliebollen!
18:30u einde