10K Champions Run Clinic AV23

door Hans Hofstede

Wil je goed voorbereid aan de start staan van de Brooks 10K Champions Run op 10 juli aanstaande, tijdens de EK Atletiek? Train dan bij AV’23 samen met andere deelnemers om je snelste 10K van 2016 te lopen en ontdek hoe leuk, ontspannen en gezond hardlopen is!

Trainingsprogramma
De 10K Champions Run Clinic bestaat uit een trainingstraject van 9 trainingen voor beginnende lopers én gevorderde lopers. Om goed mee te kunnen doen moet je in staat zijn om tenminste 5 kilometer achtereen ‘hard’ te lopen. De clinic start op maandag 9 mei en vindt plaats op en rond de professionele 400 meter atletiekbaan van AV’23 aan de Radioweg 89 in de Watergraafsmeer.
Enthousiaste en ervaren AV’23-hardlooptrainers geven je op 9 achtereenvolgende maandagavonden vanaf 20:00 uur een inspirerende looptraining. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een kop thee of koffie voor je klaar in de gezellige kantine van AV’23 en vertelt je trainer hoe je die week zelf kunt trainen. Wanneer er belangstelling voor is nodigen we een keer een sportfysiotherapeut uit om iets te vertellen over loopbelasting en blessurepreventie en we besteden een keer aandacht aan hardloopschoenen en -kleding (en niet alleen aan die van Brooks!).
Of je na de clinic 10km binnen een uur kunt hardlopen of niet, dat maakt niet echt uit. Jij gaat voor jouw PR tijdens de 10K Champions Run op 10 juli. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. AV’23 is jouw hardloopclub en inspireert je om ook ná de clinic lekker te blijven hardlopen.

Waar en wanneer
De voorbereiding op je eerste 10K of een nieuwe persoonlijk record op de 10K start op maandag 9 mei 2016.
Na je inschrijving ontvang je van je AV’23-trainer een e-mail waar en hoe laat de training start én een uitnodiging voor een informatieavond vlak voor de start van de clinic. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de clinic, ontmoet je je hardlooptrainer en medelopers en kun je vragen stellen.

Kosten
De 10K Champions Run Clinic van AV’23 kost € 40. Naast de 9 trainingen krijg je gratis loopschema’s en bijscholing van je looptechniek. Wil jij je week ook fit starten met een flinke energy boost? Meld je dan aan voor de 10K Champion Run Clinic van AV’23 en sta goed voorbereid aan de start!

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven voor de clinic. Deze clinic is exclusief startnummer: daar zul je dus zelf voor moeten zorgen door je tevens in te schrijven voor de run zelf. Je ontvangt dan ook je running shirt en een startnummer met je naam er op.