Achterstallig onderhoud

door Theo Danes

Sommige prestaties verdienen nog wat aandacht, hier komen ze, in omgekeerd chronologische volgorde:

Vandaag sprong Theo Danes bij de Klaverblad Trojaanse Spelen in Zoetermeer polsstokgewijs over 4,06m. De volgende hoogte 4,21m werd helaas op een haar na gemist. 39,99 meter met de discus was alweer beter dan bij de NK meerkamp, maar nog niet wat het wezen moet.

Bij een internationale slingerwedstrijd in Duitsland wierp Sander Stok opnieuw over de 56 meter. Hij heeft dit seizoen een abonnement op die afstand. Het is wachten op de uitschieter, misschien tijdens de NK op 16/17 juni?

25 mei noteerde Iris Kilsdonk op de 400 meter horde al een 68-er in Utrecht, maar de jongedame dook daar twee dagen later op de Losse Veter T-meeting in Tilburg glansrijk onder: 66,76s. Ook Iris zien we terug op de NK.

Joram Knigge sprong in Utrecht alles in de eerste poging tot en met 1,97m. beter was hij dit seizoen nog niet en wellicht levert deze strategisch gekozen hoogte hem wel een NK-deelname op.

Paul Schildmeijer imponeerde bij de battle of the B’s met winst op het verspringen. Hij had daar een dik persoonlijk record voor nodig: 5,95 meter. Ook Joshua Record (400 in 56,12s) en Nick van der Heide (100m in 12,50s, discus 25,85m) waren op hun onderdelen beter dan ooit.

Zo, u bent weer bij.