Andere trainingstijden en -dagen jeugd vanaf 12 oktober

door Mathilde Bakker, voorzitter jeugdbestuur
In oktober, na de clubkampioenschappen, gaan traditiegetrouw alle kinderen naar een hogere groep. Met deze wisseling van groepen veranderen de trainingstijden ook altijd een beetje. Dit jaar verandert er alleen meer dan de afgelopen jaren. Sommige groepen gaan op andere dagen trainen. De nieuwe trainingstijden en de hoofdtrainer van iedere groep zijn nu bekend.Er zijn twee belangrijke redenen voor de veranderingen in het trainingsschema. Ten eerste: er zijn heel veel kinderen. Dit betekent grote groepen en drukte op de baan. Deze drukte proberen we te spreiden.
Ten tweede: er zijn weinig trainers. Dit betekent dat er simpelweg niet genoeg trainers zijn om voor alle groepen te staan. Door met de trainers beter af te stemmen wanneer zij beschikbaar zijn, staat er nu in ieder geval een ervaren hoofdtrainer voor iedere groep.

Omdat het voor sommige ouders moeilijk is om het nieuwe schema in hun weekplanning in te passen hebben we de dag dat de veranderingen worden doorgevoerd dit jaar later gepland. De trainingstijden zullen op maandag 12 oktober veranderen. In de herfstvakantie gaan de trainingen door.

Als je naar aanleiding van dit bericht vragen hebt, kun je contact opnemen met het jeugdbestuur via onze secretaris Giel (jeugd@av23.nl).