AV ’23 ClubApp

door Anna Goede

 

AV ’23 is trots om de samenwerking aan te kondigen met Yoorsport welke een uitgebreid aanbod van nieuwe services mogelijk maakt voor haar leden. Rosa de Jong, voorzitter van het jeugdbestuur van AV ’23, is enthousiast over de samenwerking:

Yoorsport ClubApp stelt ons in staat om het maximale te halen uit onze investeringen in bestaande informatiebronnen zoals onze website, Facebook pagina en ledenbestand. Eveneens wordt communicatie met leden vergemakkelijkt via zgn. ‘pushberichten’: leden ontvangen direct een berichtje op hun smartphone over het laatste Clubnieuws of belangrijke wijzigingen op de website (je wordt bijv. direct geïnformeerd wanneer wedstrijddagen en/of -tijden gewijzigd of uitgesteld zijn). Dit is vandaag de dag verreweg de meest effectieve en directe manier van communicatie/interactie. De Yoorsport Mediatheek service stelt ons in staat om een blijvend archief te ontwikkelen van de activiteiten en evenementen van de club. Leden kunnen hiervan profiteren doordat zij gratis hun foto’s en video’s kunnen uploaden naar de clubpagina.

De Yoorsport Evenementen filmservice zorgt dat de belangrijkste evenementen zoals bijv. de Clubkampioenschappen gefilmd, gemonteerd en ‘hosted’ worden door Yoorsport.

Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste mediaservices welke kosten- en tijdbesparend zijn voor onze club; deze biedt vele voordelen voor onze leden en potentiële nieuwe kansen voor marketing voor onze sponsors.”

De Yoorsport ClubApp is te downloaden via de Google Play Store (Android) of Apple ITunes store (iOS 6 en latere versies). Voor meer informatie stuur een email naar Rosa de Jong of Yoorsport of ga naar Yoorsport.com.

Info voor het gebruik van Yoorsport.com: Hoe gebruik ik tags?, Wat betekenen de pictorgammen? Lees meer over Yoorsport in de Yoorsport Blog.