AV’23 en Charco&Dique tekenen sponsorcontract

door Monique Admiraal en Nicole Slegers

Reden voor een feestje vanmorgen in de kantine van AV’23. Verenigingsmanager Bart Boevink staat klaar met een fles champagne terwijl voorzitter Andrea Aquina, penningmeester Erik Baijards en Ronald van Dijk, managing director van adviesbureau Charco&Dique het eerste grote sponsorcontract voor onze club tekenen.

Een heugelijke gebeurtenis voor AV’23, want vrij snel na het opstarten van de sponsorcommissie in november 2018, meldde Ronald zich aan als sponsor. Ronald, die drie dochters heeft die met veel plezier trainen bij onze club, wilde graag iets extra’s doen om AV’23 te ondersteunen.

In haar bijna honderdjarig bestaan heeft AV’23 het altijd vrijwel zonder sponsoring kunnen redden. Om echter alle ambities te kunnen blijven waarmaken, te kunnen groeien en voor een breed publiek betaalbaar en toegankelijk te blijven, zijn aanvullende middelen heel welkom.

Ronald: “Als compliance specialisten helpen wij onze klanten bij het beheersen van risico’s en het realiseren van doelstellingen. Kennisdelen en trainen zijn voor ons belangrijk. Wij zien een duidelijke verbinding met sport, en hebben daarom besloten AV’23 financieel te steunen bij het realiseren van hun doelen.”

Voor meer informatie over Charco&Dique, zie de website: https://charcoendique.nl/

In het sponsorcontract zijn de diensten over een weer helder vastgelegd, in eerste instantie voor de duur van een jaar. De financiële bijdrage van Charco & Dique wordt onder andere gebruikt voor een nieuwe opslagruimte voor al het materiaal van AV’23, waardoor er in het clubgebouw ruimte vrijkomt voor een ruimer en professioneler krachthonk. In de toekomst willen we meer jeugdtrainers opleiden om zo meer nieuwe leden toe te kunnen laten. AV’23 draagt op die manier actief bij aan een sportiever en gezonder Amsterdam.

De sponsorcommissie is trots op de resultaten die tot dusver zijn geboekt. Het binnenhalen van een grote sponsor, de sponsorkliks, een sponsoring door Vomar, het nieuw leven inblazen van de ‘Vrienden van AV’23’ en er volgt meer. Dit is wel een glaasje champagne waard. In april wordt er een breed overleg gepland waarvoor ook andere leden worden uitgenodigd, zodat we met elkaar kunnen brainstormen over het binnenhalen van nog andere sponsoren. De verenigingsmanager Bart zal dit aankondigen en regelt de uitnodiging. Hieronder een foto van een deel van de groep sponsorcommissieleden, kom vooral naar ons toe als je ook wilt helpen of meer wilt weten!

(foto: Monique Admiraal)