Bart Boevink vanaf 10 april verenigingsco√∂rdinator AV’23

door Michiel Hatenboer, secretaris AV23

Bij de Nescioloop is onze nieuwe verenigingscoördinator al te vinden in de kantine en op onze baan. Bart Boevink heeft een eigen bedrijf waarmee hij projecten verzorgt op het gebied van de sport. Hij is 34 jaar oud en woont in Gouda. Bart heeft al gewerkt met verschillende atletiekverenigingen. Zelf is hij actief als waterpolo-er. 

Als verenigingscoördinator zal hij zich bij AV’23 vooral gaan bezig houden met het vrijwilligers- en verenigingswerk en de bijbehorende inschrijving daarvoor onder MijnAV23. Iedereen kan met vragen daarover bij hem terecht. Hij gaat ons ook helpen met het oplossen van de knelpunten bij het vervullen van de functies en taken bij onze vereniging.

Hij zal in ieder geval elke zaterdagmorgen te vinden zijn in en rond het coördinatiecentrum van onze club (de voormalige bestuurskamer). Daarnaast werkt Bart op minimaal twee trainingsavonden en bij onze belangrijkste evenementen. Vorige week was hij al even bij de trainingspakkenwedstrijd.

Bart gaat ook fungeren als de ogen en oren van onze vereniging en regelt hij ook het dagelijks beheer van clubhuis, kantine en baan. Voor vragen, opmerkingen en ideeën kun je dus altijd bij hem terecht. Als je hem niet persoonlijk kunt aanspreken, dan is hij per email bereikbaar op verenigingsmanager@av23.nl.