Clubkampioenschappen 2012

door Theo Danes

Meisjes C voor de start van de 80 meter

De clubkampioenschappen van 2012 werden door een clubrecordaantal atleten voorzien van een hoge dosis spanning en sensatie. In vele categorieën bij de pupillen en junioren is de strijd om het erepodium op een paar luttele puntjes beslist. Zo was het zelfs bij de prijsuitreiking nog spannend. Ouders smulden van de prestaties van hun fanatieke kinderen die op hun beurt weer opkeken naar het sportieve geweld van de oudere junioren en senioren. Zo oogste Joram Knigge veel bewondering met zijn machtige hoogtesprong over 1,95m.

Dank aan de schier heiligverklaarde Cees de Nood die in het wedstrijdsecretariaat hulp kreeg van een aantal vlijtige dames, zoals Robin Willems dit jaar werd ondersteund door Ynze Strikwerda, Joran Angevaare en consorten. Ook de bezetting van jury en kantine (met dank aan vrijwilligersronselaar Chris de Veer!) gaf de indruk dat de lasten steeds vaker op meerdere schouders rusten en dat is een buitengewoon goed teken voor de toekomst van de club. 

Inmiddels staan de uitslagen online, dus bekijk snel wie de nieuwe clubkampioenen zijn geworden of wat je gepresteerd hebt!

Uitslagen clubkampioenschappen 2012

Wybe van Brakel en Daniëlle Blomsma hebben foto’s gemaakt.