Corona-update bestuur 15 december 2020

Beste leden of ouders/verzorgers van leden,

Gisteravond zijn er nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd die in ieder geval t/m 19 januari gelden (update: verlengd t/m 9 februari). Deze nieuwe maatregelen hebben de volgende gevolgen voor de trainingen en activiteiten bij AV’23:

  • Alle trainingen voor leden van 18 jaar en ouder zijn geannuleerd
  • Alle indoor-trainingen zijn geannuleerd (dus ook voor leden t/m 17 jaar)
  • Het krachthonk is gesloten evenals de kleedkamers (toiletten blijven bereikbaar)
  • Alle buiten trainingen voor leden t/m 17 jaar gaan wel normaal door (1.5m afstand houden tot de trainers blijft hier de norm, en ouders blijven niet kijken)
  • De Oliebollenloop en Nieuwjaarsreceptie zijn geannuleerd

Voor de duidelijkheid willen we hierbij tevens aangeven dat het niet toegestaan is om gedurende de reguliere trainingstijden van AV’23 alsnog individueel of met een groepje af te spreken op de baan om te gaan trainen. Vanzelfsprekend kun je wel buiten de reguliere trainingstijden en op eigen verantwoordelijkheid individueel gebruik maken van de baan.

We begrijpen goed dat iedereen graag samen wil blijven sporten. Helaas is dat voor nu even niet mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Blijf in ieder geval zelf in beweging, en vraag je trainer voor suggesties of een trainingsschema. Op die manier blijf je fit zodat we hopelijk over ruim een maand de trainingen weer kunnen oppakken.

Voor nu wenst het bestuur iedereen fijne feestdagen. Blijf gezond en tot in 2021!

Kirsten, Andrea, Erik, Ronald, Roland, Mark